Spaimele barbatului

In doi

Spaimele barbatului

“Simpla vedere a sexului femeii face sa apara o multime de fantasme in mintea barbatului, mai mult sau mai putin terifiante, dintre care amintim faimosul vagin cu dinti”, sustine Gerard Leleu in “Barbatul de azi explicat femeilor”.

Astazi discutam pe larg despre spaimele barbatului, mai ales cele legate de sexualitate.

Teama de sensibilizare

O spaima a barbatului este aceea de a nu fi fragilizat, inmuiat prin frecventarea femeilor. In contact cu ele barbatul devenind mai sensibil, mai senzual, i se activeaza propria feminitate interioara.

Barbatul se teme ca pasiunea sexuala sa nu-l ataseze de femeie, sa nu-l faca dependent de ea, pierzandu-si astfel libertatea si fraiele propriului destin. Gerard Leleu vorbeste despre spaima cuprinsa in termenul de "maitresse", spaima ilustrata de toate femeile fatale inventate si puse in scena de naratori: Circe, Elena, Cleopatra, Margareta, Carmen.

La taoisti arta erotica face din actul sexual o uniune sacra, intre forta feminina, sau yin, si cea masculina, sau yang, uniune ce constituie Chi-ul sau forta cosmica universala.

In Occident masculii au ales represiunea sexualitatii, cea proprie ca si cea a femeii. In numele virilitatii, barbatului ii este interzis sa fie sensibil, senzual, tandru si sa-si exprime emotiile prin vorbe sau gesturi, toate acestea fiind semne de slabiciune, calificate ca fiind rusinoase pentru un barbat, nedemne de el.

 Tag-uri: , ,

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou