Solutii noi la probleme vechi

In doi

Solutii noi la probleme vechi

Specialistii sunt de parere ca n-ar fi normal ca pe parcursul relatiei sa nu intampinam niciun fel de probleme, deoarece, oricat de compatibili am fi, e imposibil sa avem exact aceeasi perceptie asupra lucrurilor.

Ce presupune armonia in cuplu si ce relatii ar trebui sa existe intre parteneri?

Cuplurile care nu se cearta niciodata, nu numai ca nu se iubesc cu pasiune, ci au chiar probleme mai profunde, pe care n-au reusit niciodata sa le aduca la suprafata. Ideal ar fi sa discutam cele mai importante aspecte atunci cand decidem sa formam un cuplu. Astfel, ne vom da seama de diferentele dintre noi si le vom putea aborda inainte ca lucrurile sa se complice.

Primul secret al fericirii in cuplu este ca… nu exista niciun secret. Adevarul este ca fiecare dintre noi suntem responsabili pentru fericirea noastra individuala si pentru fericirea in cuplu.

compatibilitatea dintre parteneri

Este bine sa iti pastrezi individualitatea in cuplu?

Este cunoscut faptul ca atunci cand doua persoane se indragostesc traiesc o stare de euforie, de idealizare si, uneori, ar fi gata sa isi dea si viata pentru persoana iubita. Dar aceasta stare nu dureaza foarte mult si este ghidata, spun specialistii, si de mediatori chimici hormonali diferiti de cei care sunt implicati in iubirea de durata.

In aceasta perioada tindem sa ne abandonam, sa ne contopim cu persoana iubita si asta ne face sa ne pierdem cumva individualitatea si, de multe ori, identitatea.

E important ca partenerii sa aiba individualitatea bine conturata. Provocarea este ca individualitatea fiecaruia sa se manifeste in asa fel incat sa poata “supravietui” alaturi de cealalta ca un intreg. Pentru ca atunci cand una dintre individualitati incearca sau chiar reuseste sa se impuna… se cheama dictatura in doi.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou