Sentimentele sunt importante!

In doi

Sentimentele sunt importante!

Oamenii sunt gata sa afirme ca iubesc si gandesc, dar fara a fi foarte convinsi de autenticitatea sentimentelor si opiniilor. Drept dovada, multi isi schimba cu repeziciune opiniile sau perechea…

Partenerii de cuplu si personalitatea lor

Partenerii de cuplu vor avea o relatie armonioasa atata timp cat fiecare respecta personalitatea, gusturile si parerile celuilalt.

Daca nu punem la socoteala saluturile si interjectiile conventionale, vorbele prefabricate pentru diverse situatii si discutii oarecare, atunci constatam absenta cuvintelor si a gesturilor spontane ce ar insoti existenta legaturilor afective reale.

Dr. John Gray, autorul celebrului ghid practic “Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” este de parere ca “daca o femeie nu este incurajata sa fie uneori nefericita, nu va putea fi niciodata cu adevarat fericita. Pentru a fi cu adevarat fericita, trebuie sa se scufunde pana in adanc, pentru ca sentimentele ei sa se poata elibera, cicatriza si purifica. Acesta este un proces natural si sanatos”.

partenerii de cuplu

Uneori, se intampla ca unul dintre parteneri sa devina dominant in relatie, sa fie doar el cel activ, cu idei si singur in luarea deciziilor, iar persoana de langa el sa fie considerata neimportanta si sa ajunga sa accepte tacit acest comportament, sa isi reprime sentimentele si, in cele din urma, sa isi piarda identitatea.

Acest tip de comportament nu este sanatos pentru viata de cuplu, doarece partenerul supus devine o umbra a celuilalt si poate ajunge sa uite ca este o persoana unica, cu pareri, sentimente si dorinte proprii. Aceste relatii nu au viata lunga, deoarece interzicerea manifestarii afectiunii indeparteaza partenerii, iar persoana supusa are de multe ori impresia ca in viata ei nu se intampla nimic important.

Daca, in astfel de momente, intalneste o persoana cu care reuseste sa redescopere spontaneitatea, care ii ofera posibilitatea de a simti fara a reprima ce are in suflet, atunci exista multe sanse de a se desparti de partener.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou