Secretul unei familii armonioase

In doi

Secretul unei familii armonioase

Dragoste, respect, incredere si compromis, acestea sunt doar cateva dintre secretele unei familii armonioase. Vor functiona de fiecare data? Nu stim. Si nici tu nu vei sti pana nu vei incerca sa faci lucrurile sa mearga. Totul depinde de tine si numai de tine.

1

O familie armonioasa nu exista. Nu exista nici macar un etalon dupa care sa ne luam si pe care sa il plasam din cand in cand asupra familiei noastre pentru a observa daca ne incadram sau nu in el.

Insa exista familii in care domneste fericirea, linistea si dragostea. In care respectul e cuvantul de lege, iar vinovatii de iubire fara margini se tin de mana si isi zambesc unul altuia.

Exista oameni care isi dedica intreaga existenta fericirii celuilalt si persoane care traiesc fiecare clipa alaturi de visul partenerului.

Insa, asa cum exista familii cu legaturi foarte puternice, formate din oameni care se ajuta si se sprijina reciproc constant, asa exista si familii in care conflictele sunt la ordinea zilei.

Despre cazul nefericit al celor care s-au inchis in relatii care nu le ofera nicio multumire sufleteasca nu as vrea sa vorbesc. Ma tem ca si noi inchidem ochii si speram ca niciodata nu vom face parte din familii cu probleme.

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou