Relatii part time, secretul iubirii moderne

In doi

Relatii part time, secretul iubirii moderne

Mergem la birou 4, 6 sau 8 ore. Cerem si oferim mai putin, reusind in acest fel sa castigam mai mult timp pentru noi. Pe scurt, cariera noastra e una part time. Sistemul e perfect! Si atunci de ce nu l-am transpune si in relatiile amoroase?

Pentru lipsa de timp in cariera am inventat conceptul part time. Si atunci de ce nu am avea si relatii part time? Relatii diferite de one night stand-uri, dar cu implicare afectiva minima. Fara plimbari in parc si vizite inutile la rude, fara soacre acre si matusi bizare, fara griji si certuri pe marginea mopului din baie.

Nu, nu e sex si tigara de dupa. E doar o relatie in care ceri si primesti atat cat ai solicitat si cat esti dispusa sa oferi. Daca analizezi bine, ai sa vezi ca o relatie de acest gen este mult mai oficiala decat una full time, pentru ca in acest caz vei sti de la bun inceput care sunt regulile jocului.

Zambesti si crezi ca nu o sa functioneze? Ai sa fi surprinsa, dar la o privire mai atenta ai sa observi ca din ce in ce mai multe persoane aleg acest tip de relatie, pentru ca aceasta te scuteste de toate neplacerile unei relatii obisnuite (sau aproape de toate). Si uneori vei vedea ca relatiile part time exista chiar fara ca partenerii sa observe acest lucru (serios, iti mai aduci aminte ultimele gesturi de indragostiti pe care tu si iubitul tau le-ai impartasit? sau iti mai aduci aminte care e ultima duminica pe care tu sa nu o fi petrecut la sala, iar el cu baietii la bere?)

Exista o singura mentiune, nu risca sa te implici sentimental intr-o relatie in care ai spus de la bun inceput ca nu vei face asta. Stiu, suna dur si rece, dar daca acestea sunt regulile jocului. atunci ar fi lipsit de fair-play sa nu joci
dupa ele. Ar mai fi o consolare, nu putini barbati sunt cei atrasi de femeile care stiu ce vor. Prin urmare ai toate sansele ca un partener part-time sa devina full-time-ul dorit.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou