Relatii part time, secretul iubirii moderne

In doi

Relatii part time, secretul iubirii moderne

Mergem la birou 4, 6 sau 8 ore. Cerem si oferim mai putin, reusind in acest fel sa castigam mai mult timp pentru noi. Pe scurt, cariera noastra e una part time. Sistemul e perfect! Si atunci de ce nu l-am transpune si in relatiile amoroase?

La vremuri noi, tot noi, parca asa suna un slogan din timpurile comuniste. Asa o fi, dar din punctul meu de vedere lucrurile stau cu totul diferit. Societatea evolueaza si noi cu ea. Si atunci de ce nu am face fata provocarile care apar utilizand mijloace si concepte care ar fi fost de neconceput acum cateva secole.

Bunaoara, pe la 1840, nimeni nu ar fi acceptat ca fetele tinere si fertile sa nu aiba un copil. Ba chiar ar fi fost o ofensa adusa familiei partenerului si a propriei familii. Prin urmare, metodele anticonceptionalele ar fi disparut din peisaj aproape instantaneu.

Si asta nu e tot. Oare cine si-ar fi imaginat la 1900 ca doi oameni ar fi putut convietui linistiti fara a fi inregimentati in tagma celor casatoriti? Si cu toate acestea, acum din ce in ce mai multe persoane aleg sa nu isi mai legifereze legatura. E mai comod si mai lipsit de restrictii si reguli.

Daca toate acestea au fost considerate la un moment dat absurde, iar acum fac parte din cotidian, de ce nu am incerca acum sa gasim solutii pentru problemele relatiilor moderne?

Lucrurile sunt clare, timpul inseamna bani si ne ocupam o mare parte din el incercand sa castigam mai mult, sa avansam in cariera si sa atingem scopurile pe care ni le-am propus. De aceea uitam ceea ce era bine incetatenit acum ceva vreme. Nu mai traim pentru relatii si nu mai visam la casatorie. Motivul? Lipsa de timp.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou