Prieteni si iubiti

In doi

Prieteni si iubiti

Intre iubire si prietenie exista o diferenta majora. Oricat de multe ar avea in comun, exista diferente esentiale care isi pun amprenta asupra numelui pe care il poarta o relatie intre doi oameni.

Psihologic vorbind, un barbat si o femeie au nevoie de mai putin de jumatate de ora de stat impreuna in aceeasi incapere ca sa isi dea seama daca intre ei exista o atractie, fie ea si fizica, ce s-ar putea transforma in iubire. Si atunci? Daca exista aceasta atractie, nu mai este loc de prietenie? Sau invers, in prietenie se pot transforma doar relatiile in care din start se simte lipsa atractiei?

Exista doua tipuri de perceptie asupra prieteniei dintre un barbat si o femeie. Pe de o parte, femeile sustin, in general, ca prietenia casta cu un barbat e posibila, ca femeile pot fi doar prietene cu barbatii, fara vreo umbra de tentatie sexuala intre cei doi.

De cealalta parte a baricadei, multi barbati sustin ca o astfel de prietenie este improbabila intre doua persoane de sex opus.

Cunosc femei care sustin ca au o legatura doar de prietenie cu un barbat. Insa, realitatea arata ca, intr-o astfel de relatie cel putin unul dintre ei isi doreste si altceva de la celalalt.

Prietenul e unul, iubitul altul. Intr-o relatie este important sa existe un echilibru intre statutul de prieten si iubit, sa se pastreze si o umbra de mister, dar in acelasi timp este extraordinar daca poti sa te simti libera sa vorbesti deschis asa cum ai vorbi cu un prieten fara sa iti fie frica ca ceea ce spui poate schimba relatia dintre voi.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou