O inflatie de asteptari?

In doi

O inflatie de asteptari?

Ce se intampla atunci cand avem nevoi, vise, aspiratii sau teluri diferite? Cum afecteaza acest lucru relatia de cuplu? Relatiile de cuplu sunt foarte complexe si nu ne este intotdeauna la indemana sa evitam incertitudinea, teama, nesiguranta, instabilitatea, situatiile conflictuale.

Cum se reporteaza femeile si barbatii la o relatie?

Se simt barbatii martirizati intr-o relatie? Presati si constransi sub greutatea asteptarilor feminine? Aproape 80% dintre femei recunosc faptul ca, in fata unor obiceiuri agasante ale partenerului lor, isi exprima verbal enervarea, intr-o maniera mai mult sau mai putin virulenta. 5% declara chiar ca se “razboiesc” cu mica manie in cauza. Numai in jur de 13% nu iau in seama acest detaliu si “il lasa balta”.

In ceea ce-i priveste pe barbati, aceasta problema de forma pare sa fie mai importanta decat fondul ei. In sensul acesta, ei par sa fie mai putin sensibili la natura in sine a reprosurilor sau a exigentelor decat la frecventa si virulenta cu care sunt exprimate. E lucru stiut ca femeile vorbesc mai mult decat barbatii.

atitudinea partenerului intr-o relatie

Asa cum au evidentiat numeroase experiente si lucrari anglo-saxone, o femeie pronunta in medie intre 6000 si 8000 de cuvinte pe zi, fata de 2000-4000 de cuvinte in cazul barbatilor. O constatare care, in sine, nu dovedeste nimic altceva decat ceea ce este deja stabilit: femeile exprima fata de partenerii lor mai multe lucruri din ceea ce simt decat exprima acestia.

Unele situatii pot fi mai usor rezolvate, in timp ce in altele conflictul escaladeaza, scapand de sub control. Multe dintre aceste interactiuni negative sunt determinate de asteptarile nerealiste ale partenerilor cu privire la celalalt sau de convingerile lor negative cu privire la relatia in sine. Aceasta gandire catastrofica nu face altceva decat sa blocheze procesul de comunicare dintre parteneri si sa genereze alte conflicte.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou