Mireasă cool

In doi

Mireasă cool

Pentru a fi cool şi la nunta ta îţi spun doar atât: pentru marele eveniment încearcă orice n-ai avut curaj să faci la toate celelalte petreceri! Fii nonconformistă şi manifestă-te în voie! Este momentul tău şi e cool să fie despre tine, despre el, despre povestea voastră!

Şi special pentru acest eveniment am "vânat" câteva tendinţe cool cu mare priză în cele şase centre absolute ale trendspotting-ului: NY, Londra, LA, Tokio, Paris şi Milano.

De la egal la egal

De curând, am citit o statistică făcută de americani care spunea că jumătate din managerii lor sunt femei şi că tot mai multe curajoase şi talentate iau locul de muncă bărbaţilor. Aşadar, dacă tot suntem parteneri egali, de ce să nu avem parte şi de o cerere în căsătorie aşijderea?

Îţi dau o idee care deja prinde tot mai bine peste ocean, la specialiştii în cool: organizează un mic eveniment pentru momentul cererii în căsătorie, în care protagonişti să fiţi şi tu şi el, în egală măsură.

Alegeţi împreună o zi pentru acest moment (oricum vorbiţi despre căsătorie de mai mult timp, dar încă nu aţi făcut nici unul pasul de a îngenunchia şi a face "propunerea"), stabiliţi un loc drag amândorura şi care să aibă o semnificaţie importantă pentru voi, pregătiţi-vă câte o declaraţie de dragoste încheiată cu întrebarea atât de importantă: "Vrei să fii soţul/soţia mea?" Şi continuaţi seara cu o cină romantică sau stând pe telefoane anunţându-i pe cei dragi despre "marele eveniment".

Nuntă în timpul săptămanii

La Milano, nunţile în timpul săptămânii, organizate ca recepţii – cocktail sunt în mare vogă. Şi dacă stau şi fac un calcul este o variantă cool, ieftină şi foarte chic. E cool pentru că milanezii sunt înnebuniţi după această variantă. E ieftin pentru că: poţi negocia un preţ mai bun pentru locaţia visurilor tale (că doar nu au atât de mulţi clienţi pentru party-uri în timpul săptămînii), preţul pentru DJ sau band-uri este şi el mai mic, iar de obicei o recepţie cocktail care se respectă nu durează mai mult de patru ore. Iar asta înseamnă economie şi pentru băuturi şi mâncare. Propune un meniu de buffet sau mobil (cu chelneri care se plimbă printre invitaţi) cu finger- food sofisticat şi un cocktail pe bază de şampanie, angajează un band de jazz şi sigur vei avea parte de o nuntă super chic şi mega cool.

Cocktail-ul miresii

De la NY până pe coasta de vest, pasiunea martini-ului cu ciocolată a înnebunit America! Specialiştii în "wedding planning" spun că toată lumea bună vrea să servească invitaţii la nunta lor cu şampanie rosé, cu zmeură. Aşa că, am pus mâna pe telefon, am sunat un prieten barman de la New York şi am aflat secretul. Ai nevoie de 2 părţi şi jumătate de vodka, 1 parte de Crème de Cacao şi cireşe confiate pentru a garnisi paharele. Combină vodka cu Crème de Cacao, pune gheaţă şi aşează băutura în pahare de Martini. Adaugă cireaşa şi savurează.

Aruncarea buchetului

…nu mai e cool. E un obicei care la Londra a început sa fie înlocuit de un alt ritual. Imediat după cununia religioasă, englezoaicele nu mai irosesc buchetul, aruncându-l, ci îl dăruiesc unei persoane speciale din viaţa lor, în aplauzele audienţei. Iar "darul" este întotdeauna însoţit de o motivaţie prezentată în faţa tuturor. O bună prietenă mi-a spus că momentul este foarte emoţionant şi a început să fie aşteptat cu nerăbdare de nuntaşi!

Muzica, vă rog!

În ce priveşte acompaniamentul muzical al evenimentului, există mai multe tendinţe. Pentru momentul elegant şi cald al primirii oaspeţilor, tot mai des sunt angajate trio-uri de camera: harpă, flaut şi violoncel. După servirea felului principal de mâncare, e de bon ton să ai aranjat un spaţiu "cigar", unde invitaţii să poată degusta un cognac sau un armagnac, însoţit de o ţigară, un trabuc, o pipă sau de ce nu, o narghilea cu tutun aromat, iar discuţiile să fie acompaniate de muzica unui pianist de jazz.

Nuntă ca-n poveşti

Mai ţineţi minte basmele cu nunţi de împăraţi care durau trei zile şi trei nopţi? Ei bine, e din nou cool să ai o astfel de nuntă! Asta presupune un buget frumuşel, dar vei avea parte de un eveniment despre care să se vorbească cel puţin un an după nunta ta! Aşadar dacă ai buget, închiriază mai multe camere într-un hotel la munte, să spunem, şi în cele două zile dinaninte de nuntă, organizează un turneu de golf, cursuri de călărie. În seara dinaintea nunţii, invită pe toata lumea la petrecere cu muzică şi cocktailuri, iar nunta organizeaz-o clasic, cu orchestră, mâncare din belşug şi băutură pe măsură!

Nunţi cu teme

Cool hunterii cred că la anul, toată lumea care se respectă şi are plănuită o nuntă în familie va alege o temă pentru eveniment. Vor fi foarte căutate nunţile ’50 pe ritmuri de swing, nunţile "Marele Gatsby", cu piramide de şampanie şi canapeuri cu caviar, sau nunta în stil secesionist  sau "Pe aripile vântului", cu rochie de mireasă cu crinolină, şal de umeri şi pălărie cu boruri largi.

Pentru o nuntă şi mai cool, aruncă un ochi pe galeria noastră cu rochii de mireasă.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou