Iubire la birou – ghid de supravietuire

In doi

Iubire la birou – ghid de supravietuire

Dragostea si biroul nu dau bine in aceeasi propozitie, dar daca trebuie si trebuie o faci si pe asta. Si daca deja ai ajuns sa te cunosti muuuult mai bine, decat ai pogramat initial, cu baiatul bun la toate din biroul vecin, atunci e cazul sa apelezi la ghidul nostru de supravietuire.

Romatismul la locul de munca e o treaba dficila, nici nu-ti dai seama cand ai suparat pe cineva din pricina unui sarut nevinovat. Pentru a mai scapa de cateva probleme, iata ghidul de supravietuire pentru indragostitii la birou.

1. Limitati-va excesele de pasiune

Daca nu puteti evita cu totul amorul inflacarat, atunci incercati macar sa il limitati. In traducere libera, daca tot te iubesti cu cineva de la birou, ai grija sa fie numai unul singur, nu intregul colectiv masculin al corporatiei. Ah, si scuteste-i pe ceilalti de detalii, sincer nimeni nu vrea sa stie ca tipul de la IT face sex ca in filme.

2. Mentine discretia

Daca ii dai detalii unei colege, atunci incearca sa pastrezi discutia la un nivel cat mai general. Nu iti striga dragoastea in gura mare, cu cat mai multi vor afla, cu atat problemele vor fi mai mari. Si asa relatiile sunt complicate, de ce mai vrei sa adaugi si tu un strop in plus?

3. Nu ajunge/pleca cu iubitul de mana

Daca te intalnesti cu cineva din aceeasi companie incearca sa pastrezi o distanta considerabila intre momentul in care ajungi tu la birou si momentul in care ajunge el. Poti sa te intalnesti cu o colega in drumul spre birou. Totul pentru a nu trezi banuieli.

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou