Întrebări pentru iubitul infidel

In doi

Întrebări pentru iubitul infidel

Te-a înşelat. Ai aflat, ai plâns, te-ai zvârcolit şi te-ai decis să mergeţi mai departe. Dar ţi-e greu să uiţi. Ţi-e teamă să nu se întâmple din nou. Vrei să ştii de ce s-a întamplat, cu ce-ai greşit şi cum puteţi reconstrui relaţia.

Sunt gânduri care nu te chinuie doar pe tine. Se pare că 90% dintre cupluri trec printr-o astfel de criză, iar specialiştii au creat un ghid de întrebări pe care să le discuţi cu partenerul care a greşit. Ca să puteţi construi mai departe o relaţie sănătoasă, să creşteţi şi să daţi o nouă întorsatură relaţiei. Pentru că infidelitatea, de cele mai multe ori, este simptomul unei nevoi de schimbare.

1. Ce ţi-ai spus ca să mă poţi înşela? Cum te-ai convins "să ieşi" din cuplu?

De obicei sunt mult mai multe motive ca cineva să nu greşească, decât acela că intră pe teritoriul "minat" al infidelităţii. Aşa că dacă el a decis să o facă, e musai să afli cum s-a convins că are nevoie de asta.

Pune-i această întrebare şi vei rămane surprinsă. Este perfectă pentru a-l înţelege mai bine. Vei vedea câte nesiguranţă are, cât de emoţional este şi, contrar aparenţelor, de câtă atenţie are nevoie.

Nu înseamnă că "cealaltă" e mai sexuală, mai frumoasă sau mai atrăgătoare. E vorba de faptul că el are nevoie de confirmări şi a crezut că aşa şi le poate primi. S-ar putea ca o simplă discuţie cu ea, o "conectare" emoţională (venită pe o problemă comună) să fi creat oportunitatea. Sau senzaţia că ea îl valorizează, aşa cum tu n-ai făcut-o niciodată. Ascultă-l cu atenţie şi vei vedea că e un punct perfect pentru  a reconstrui relaţia.

2. După ce ai făcut sex cu ea prima dată, te-ai simţit vinovat?

Unii bărbaţi nu simt niciodată vina unei infidelităţi. Alţii se simt vinovaţi imediat după şi uită repede. A treia categorie (cea mai numeroasă, se pare) simte vina foarte puternic, dar, pentru a o elimina, culmea ironiei, continuă relaţia extragonjugală pentru a scăpa de sentimentul de culpabilitate (e ca un afrodisiac al situaţiilor – limită, care descarcă endorfine şi-ţi dă senzaţia unei linisti).

E foarte important să afli din ce categorie face parte partenerul, ca să fii sigură că poţi construi mai departe!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou