Inima lui nestatornica…

In doi

Inima lui nestatornica…

De ce inseala barbatii si in ce circumstante renunta sa le fie fideli partenerelor? Sa fie vorba de lipsa iubirii, de insatisfactia sexuala sau, pur si simplu, de imposibilitatea unor barbati de a rezistenta tentatiei?

De ce inseala barbatii?

Barbatii inseala din multe motive, dar aproape toate pleaca de la felul in care se raporteaza la relatie si la partenera.

Cel care s-a ocupat indeaproape de infidelitate este consilierul de specialitate Gary Neuman, autorul unei carti – “The Truth About Cheating” (“Adevarul despre infidelitate”). El a cercetat cazuri de infidelitate din trecut si a descoperit ca majoritatea raspunsurilor in problema infidelitatii veneau din perspectiva femeilor.

Asa ca s-a gandit sa ii chestioneze si pe barbati si a vorbit cu 200 de voluntari, atat persoane care au fost infidele, cat si barbati care nu au gresit fata de partenerele lor. 48% dintre barbati au declarat ca motivul principal al infidelitatii lor a fost insatisfactia emotionala.

de ce inseala barbatii

Doar 8% dintre barbati au spus ca motivul infidelitatii a fost sexul. Prejudecata este aceea ca barbatii sunt fericiti doar in chestiunea sexuala, spune Neuman.

Dar ei sunt calauziti si de emotii, vor ca sotiile sa le arate ca ii apreciaza si ca sunt constiente de efortul pe care ei il depun. Problema este ca barbatii isi exprima mai greu sentimentele si e greu de vazut cand ei sunt nemultumiti si vor sa se afirme.

Este incontestabil faptul ca majoritatea barbatilor nu pot spune “nu” cand sunt provocati la o partida de sex. Desi nu sunt bombardati tot timpul cu oferte, cateodata se poate ivi o propunere “irezistibila”, cu care ei au impresia ca nu se vor mai intalni.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou