Horoscopul lunii mai

In doi

Horoscopul lunii mai

Ce ti-au rezervat astrele pentru luna mai? Profita de oportunitatile puse la dispozitie de ele si poti sa fii sigura ca te asteapta o vara fierbinte!

Pesti

Va fi o luna plina de evenimente pozitive, de discutii intense si de idei noi care te umplu de entuziasm. Te concentrezi mai mult asupra muncii, dar si in plan social s-ar putea sa ai parte de cateva intamplari importante. Un grup nou de prieteni, o persoana influenta sau un prieten ti-ar putea deschide nsite perspective neasteptate.

Mai ales daca lucrezi in publicitate, PR, media sau alte domenii legate de comunicare, vei avea foarte de mult de castigat in urma vibratiilor pozitive ale acestei luni, indreptate tocmai catre acest domeniu.

E foarte posibil sa inchei un contract important in aceasta luna. Astrele sunt alaturi de tine si vei beneficia de cei mai buni auguri. S-ar putea sa ti se ceara sa tii un curs sau sa scrii un articol. Treci la treaba fara sa stai pe ganduri, oricat de ocupata ai avea agenda. Esti intr-o pasa creativa si va fi o experienta bogata pentru tine!

Toate acestea se vor petrece in intervalul 5-15 mai, si cu cat esti mai aproape de data lunii pline din 5 mai, cu atat mai favorizata vei fi de astre!

Marte este si el in zona incepand cu data de 9 mai, cand vei avea din ce in ce mai mult de lucru si e cazul sa acorzi sanatatii importanta pe care o merita.

Prima parte a lunii iti aduce vesti bune mai ales daca esti single. Vei cunoaste o persoana noua si interesanta. Daca esti deja angajata intr-o relatie, poate la fel de bine sa fie vorba despre un nou partener de afaceri, cu care te vei intelege de minune.

Nu uita:

Un proiect legat de comunicare: May 19.

O performanta academica: 19 mai.

Ai grija la sanatate:  incepand cu data de 9 maifeedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou