Fii, intamplator, barbatul ideal!

In doi

Fii, intamplator, barbatul ideal!

Misiunea ta nu este sa fii sau sa devii barbatul ideal, ci doar sa pari ca esti. Barbatul ideal din mintea majoritatii femeilor nu este un vis irealizabil doar pentru ca este un rol imposibil, insa la acest ideal trebuie sa aspiri, dragul nostru barbat.

Exista barbatul ideal?

A reprezenta, intamplator, idealul unei persoane nu doar ca accentueaza sentimentul de magie si de predestinare, ci, in plus, este irezistibil.

“Barbatul ideal in mintea unei femei nu exista si nici nu poate exista. In realitate, nu este altceva decat un test cu care se poate confruta orice barbat, fiind vorba despre una dintre provocarile la care ne supune natura pentru a-i dovedi ca genele noastre merita sa supravietuiasca si sa se reproduca”, este de parere Mario Luca in “Cum sa cuceresti femeile”.

Ce calitati trebuie sa aiba barbatul ideal?

Cea mai atragatoare calitate a barbatului ideal nu este felul in care arata, ci faptul ca stie sa se poarte!

Observi cand ne place ceva intr-un magazin si a doua zi ni-l faci cadou, fara obligatii, ne aduci flori si bomboane nu numai noua, ci si mamei noastre (!). Intotdeauna ne deschizi usa cu cavalerism si ne intinzi mana cand trebuie sa urcam o treapta mai inalta.

barbat cavaler

De fapt, esti genul de barbat care ne face sa intram la idei: nu-ti observam niciun defect la prima vedere, deci incepem sa credem ca sigur, pe undeva, trebuie sa existe o mare, mare problema camuflata. Si ne petrecem luni intregi cautand defectele pe care le ascunzi atat de bine.

Te poti intretine singur!

Daca ne poti intretine si pe noi la o adica, e muuuult mai bine. Dar o conditie absolut necesara este sa poti trai decent sub soare din ceea ce produci. Altfel devine frustrant si, dupa ce ca nu ai bani, ne mai si scoti din minti cu diverse drame existentiale.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou