Dupa chipul si asemanarea tatalui…

In doi

Dupa chipul si asemanarea tatalui…

Tipul de barbat care face inima unei femei sa tresare de bucurie are foarte mult in comun cu relatia dintre femeie si tatal ei. Un studiu dezvaluie faptul ca femeile care s-au inteles extrem de bine cu tatii lor in copilarie vor cauta parteneri care sa semene cu parintele lor.

Pe de alta parte, femeile care nu s-au inteles cu tatii lor si nu au avut o relatie buna cu acestia, vor cauta in partenerul de viata exact contrariul.

Lynda Boothroyd, psiholog la Univeresitatea Durham din Anglia a realizat un studiu pentru a testa teoria respectiva.

Asa au fost alese 49 de femei si 15 barbati, total aleatoriu. Femeile au fost intrebate despre realtia lor cu tatal lor si astfel au fost impartite in doua categorii: cele care s-au inteles bine cu tatal lor si cele care nu au avut o relatie tocmai buna cu parintele lor.

Apoi, psihologii le-au rugat sa spuna pe care dintre barbatii din cele 15 fotografii ii gasesc atragatori. Asa se face ca femeile care s-au inteles in copilarie bine cu tatal lor au ales barbati care seamana cu acesta, in timp ce femeile care nu s-au inteles bine cu tatal lor, au ales opusul parintelui lor.

"Studiul arata faptul ca mintea noastra nu construieste prototipuri ale barbatilor ideali in functie de ceea ce vedem in jurul nostru, ci datorita relatiilor puternice pe care le avem", a concluzionat Lynda Boothroyd.

Cu toate acestea, exista si posibilitatea ca femeile sa isi aleaga un partener asemanator tatalui lor, tocmai datorita faptului ca asteapta de la viitorul sot sa fie un tata tot atat de bun.

Incurcate sunt caile dragostei…feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou