Deosebirile dintre parteneri produc probleme in cuplu?

In doi

Deosebirile dintre parteneri produc probleme in cuplu?

Compatibilitatea si chimia sunt doi termeni destul de utilizati cand vine vorba de cuplu. Compatibilitatea se refera la o legatura psihologica intre doi oameni, la interese comune, la capacitatea de a comunica din primul moment fara restrictii, la acel sentiment de familiaritate.

Parteneri de cuplu: compatibilitate si chimie

Chimia se refera la conexiunea fizica dintre parteneri. Rar exista compatibilitate fara chimie atunci cand este vorba despre un cuplu.

Nu diferentele dintre parteneri produc probleme, ci modul in care diferentele sunt gestionate atunci cand apar.

Multe persoane cred ca relatia lor cu celalalt are probleme, pentru ca exista diferente majore intre ei. Auzim multe cupluri spunand: “Nu suntem compatibili, lui ii place sa iasa in oras, mie imi place sa stam acasa”. Sau: “ea se duce devreme la culcare, eu sunt un tip care sta pana noaptea tarziu”.

neintelegeri intre parteneri

Decat sa se orienteze catre intelegerile sau neintelegerile din cuplu, partenerii care vor o relatie fericita trebuie sa-si imbunatateasca abilitatile de ascultare. Acestea nu au nimic de-a face cu eliminarea diferentelor, cu fortarea unui consens sau cu sfatuirea celuilalt.

Sa ai un bun ascultator inseamna sa ai un bun prieten. Intr-o relatie fericita, un partener poate conta pe celalalt ca pe un prieten bun si nu ca pe un judecator sau consilier.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou