Cuplul si nevoia de romantism

In doi

Cuplul si nevoia de romantism

Intr-o relatie romantica, sentimentelede dragoste ne bucura si ne incalzesc. Starea pe care o avem atunci cand suntem implicati intr-o relatie romantica nu se compara cu nicio alta stare.

Romantismul mult visat

De multe ori, romantismul conteaza foarte mult intr-o relatie, mai ales pentru femei. Iubirea este mai mare atunci cand este evidentiat romantismul partenerului.

Fiecare persoana, barbat sau femeie, are nevoie de o dovada de iubire. Fie ca este vorba despre o floare, o plimbare romantica pe malul marii sau despre un cadou primit fara nici o ocazie speciala. Nimeni nu poate nega ca toate aceste atentii ne fac zilele mai frumoase si ne dau sentimentul ca suntem doriti.

La mijlocul secolului al XX-lea, romantismul era cosmarul barbatilor si dorinta cea mai ascunsa a femeilor. Milioane de casnicii s-au destramat din cauza acestei nepotriviri. Femeilor le erau straine orice fel de metode de a-si seduce partenerul, de a-l atrage si de a-i tine curiozitatea si dorinta vii.

nevoia de romatism

Femeile erau pudice, le era teama de propriul corp si de propria personalitate. Barbatii erau putin receptivi la partenerele lor, poate pentru ca nici nu stiau cum sa vina in intampinarea dorintelor acestora. Aceasta inadaptare de ambele parti cauza nu numai insatisfactie emotionala si sexuala, dar si sentimente de frustrare sexuala si nepricepere.

In zilele noastre, ceea ce se crede este ca romantismul pare a fi desprins din comediile romantice de la Hollywood si tapetat cu ingrediente siroapoase gen cina la lumina lunii, lumanari neaparat parfumate, uleiuri de masaj si desuuri scumpe.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou