Cum salvezi o intalnire ciudata intre tine actualul iubit si fostul iubit?

In doi

Cum salvezi o intalnire ciudata intre tine actualul iubit si fostul iubit?

O seara numai buna de stat pe o terasa. Raspunzi invitatiei facute de prietenul tau si iesiti impreuna la o terasa pe malul lacului.

Totul este minunat pana cand il observi, la masa din imediata voastra apropiere, pe fostul tau iubit in compania unei sticle de bere, exact in momentul in care isi intorsese capul in directia ta.

Privirile vi s-au intalnit si, in aceeasi clipa, il vezi ca se ridica si se indreapta spre voi. Trebuie sa reactionezi extrem de repede, mai ales ca il cunosti si stii cum s-ar putea comporta. Regula de trei simpla este tot ce iti trece prin minte si, bazata pe ea, incerci sa iesi din incurcatura:

1. Cand ajunge la masa voastra, cu un zambet placut pe fata, il saluti si, politicoasa, il prezinti prietenului tau. Surpriza vine in momentul in care, cei doi, constata ca au fost colegi de clasa.

2. Il inviti sa va tina companie si incepeti sa depanati amintiri. Cauti sa controlezi conversatia, facand-o cat mai placuta si ghidand-o in asa fel incat niciunul dintre cei prezenti sa nu fie exclus din discutie. Eviti orice aluzie la relatia care a existat intre voi.

3. Va luati ramas bun in termeni cat mai cordiali si nu va refuzati eventuale viitoare intalniri.

O situatie care putea fi jenanta s-a rezolvat simplu prin aplicarea unei reguli matematice: regula de  trei simpla. Indiferent de cat de complicata e situatia, trebuie sa ai intotdeauna incredere in tine si in frumusetea ta. De aceea, NIVEA iti pune la dispozitie o gama de ingrijire a tenului in trei pasi, asemenea regulii de trei simpla. Iti recomandam gama NIVEA Visage, pentru fiecare tip de ten: normal (albastru), uscat si sensibil (gama roz) si mixt sau gras (gama verde) – ingrijirea tenului in 3 pasi cu Nivea.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou