Cum să treci peste infidelitate

In doi

Cum să treci peste infidelitate

Înşelatul este cel mai frecvent motiv de despărţire şi cine e de condamnat în astfel de situaţii? Dar înainte să-i arunci lucrurile pe geam, mai dă-i o ultimă şansă, lasa-l să-ţi explice ce s-a întâmplat, ascultă-l. Şi mai ales, ia-ţi tu un timp în care să gândeşti lucrurile la rece.

Este o decizie importantă şi ai nevoie de cât mai multe informaţii pentru a face alegerea corectă astfel încât să nu ai regrete mai târziu.

Când ai parte de astfel de "tragedii" este mai bine să nu spui nimănui, cel puţin nu pentru moment. O prietenă care nu a trecut prin aşa ceva îţi va spune că rezolvarea este simplă: trebuie să-l părăseşti imediat! E uşor de zis, nu ea a stat alături de acel om ani buni, nu ea a avut parte de bune şi rele etc. E foarte simplu pentru ea să "taie şi să spânzure", dar când vine vorba de relaţia ei… nu cred că rezolvarea o să fie la fel de drastică. Aşa că, cel mai bine e să te gândeşti singură, să pui bunele si relele în balanţă şi să faci ce simţi.

Nu-l lăsa să scape cu una cu două! Nu trebuie să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic, pentru că o să creadă că eşti de acord cu astfel de escapade. Primul pas este o discuţie "sănătoasă", iar dacă în urma acestei discuţii eşti de părere că merită altă şansă… sau nu este doar alegerea ta!

În cazul în care ai ales să-l ierţi, ai mare grijă să nu devii obsedată de femeia cu care te-a înşelat. E normal să îl intrebi cine e, unde a cunoscut-o, ce l-a atras la ea? Dar nu trebuie să faci o obsesie din asta.

Ce să faci dacă tu eşti cea care l-a înşelat?

Dacă ai dat-o în bară, nu ai rezistat tentaţiei, el era irezistibil (nu contează care este scuza) şi el a aflat, dar e pregătit să te ierte, atunci şi tu trebuie să fii pregătită! Va urma o perioadă destul de grea atât pentru tine cât şi pentru el.
 

Încrederea

Să nu te aştepţi să te creadă pe cuvânt nici măcar când te duci să cumperi o sticlă de apă plată! Încrederea lui este zdruncinată şi o să dureze ceva timp până o să şi-o recapete. Tu trebuie să dai dovadă de multă răbdare în această perioadă, să-i răspunzi şi la cele mai enervante întrebări: Unde ai fost de dimineaţă? Cu cine vorbeai la telefon? Cui îi dai sms?

Dovezi

Încearcă să-i oferi cât mai multe dovezi de iubire şi mai ales de fidelitate. Arată-i că te-ai schimbat! Sună-l dacă întârzii, invită-l în oraş şi atunci când ieşi cu prietenele (chiar dacă nu o să vină mereu, măcar o să ştie că l-ai invitat).

Abstinenţa

Nu vorbesc de cea sexuală! Mă refer la faptul că trebuie să rupi orice legătură cu bărbatul cu care ai avut aventura. Chiar dacă el insistă cu telefoanele şi sms-urile trebuie să le ignori! Şi cel mai important – anunţă-l pe iubitul tău de fiecare dată când "amantul" te-a căutat. Asta o să-l facă să aibă mai multă încredere în tine. Nu cred că îţi doreşti să-l vezi cum izbucneşte când va afla că te-a căutat… şi nu de la tine!

Chiar dacă ai fost înşelată sau ai înşelat, trebuie să ştii că ceea ce va urma nu o să fie deloc uşor. RABDAREA este aliatul perfect şi mai ales: dorinţa de a face din nou lucrurile să meargă, să fie ca înainte sau poate cine ştie, mult mai bine!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou