Cum poti avea o aventura la locul de munca

In doi

Cum poti avea o aventura la locul de munca

Munca poate fi destul de grea si plictisitoare, insa poate fi in acelasi timp si o modalitate de a te simti bine. Uneori este important sa te distrezi pentru ca apoi sa te poti concentra din nou pe munca.

Statul pana noaptea tarziu la lucru pentru a finaliza la termen unele proiecte poate fi mai usor de suportat daca ai o aventura la locul de munca.

Lucrand toata noaptea te poti apropia de unii colegi mai mult decat ti-ai putea imagina. Elibereaza o parte din tensiunea acumulata la locul de munca adaugand putina energie sexuala. Bineinteles ca ce se intampla in birou, acolo ramane. Asa ca organizeaza-ti programul si apropie-te de cei cu care iti petreci timpul la serviciu. Iti vom arata cum poti avea o aventura la serviciu fara sa fii prins. Citeste in continuare articolul si promitem ca nu te vom duce pe cai gresite.

  1. Gaseste un partener potrivit. Pentru o aventura relaxata ai in vedere unul dintre ambitiosii angajati temporari. Acestia sunt de obicei dispusi la orice, oricand. Asta nu inseamna ca optiunile tale se limiteaza la atat. Seful poate fi si el o optiune foarte buna pentru o aventura. Asigura-te inainte sa te arunci cu capul inainte, ca alegerea facuta este una sigura. Daca nu este o persoana pe care sa te poti baza, toata situatia s-ar putea finaliza chiar cu un proces penal. Concedierea si o infatisare in fata justitiei sunt lucruri greu de ascuns fata de sotie.
  2. Inventeaza o scuza. Atunci cand ai o aventura la locul de munca este necesara o logistica foarte buna. Ai nevoie de timp pentru aceasta relatie si singura modalitate sa iti faci timp este daca inventezi scuze ca sa poti intarzia. Faptul ca trebuie sa stai peste program este o scuza buna, insa nu o poti folosi mereu. Poti folosi si scuza ca esti cu un amic, insa asigura-te ca si el stie acest lucru. Nu ai vrea ca sotia sa iti sune prietenul si acesta sa fie luat prin surprindere. Cumparaturile sunt o alta scuza buna pentru lipsa de acasa.
  3. Gaseste o locatie. Biroul poate fi un loc foarte potrivit deoarece este ieftin si e chiar la indemana, insa pot aparea probleme pe termen lung. Gaseste un loc discret, la mijlocul unei rute diferite dintre casa si birou. In acest fel sotia nu va putea vedea masina parcata la un motel, in mijlocul pustiului; in plus poti pleca si veni de acasa fara prea multa agitatie.
  4. Rasfata-ti sotia. Creeaza frumoasa iluzie ca duci o viata frumoasa ca sot, chiar daca iti faci de cap cu secretara. Trimite-i flori din cand in cand. Nu uita sa fii dragastos cu ea. Daca deodata devii mereu obosit, va banui ca ceva nu este in regula.

Acum, ca ai o aventura la locul de munca, ar trebui sa fii mult mai putin stresat. Eliberarea energiei sexuale ar trebui sa te ajute sa fii mult mai eficient la locul de munca. Cu micile escapade de la locul de munca si o viata linistita acasa, nu mai ai nevoie decat de timp sa dormi.

 


feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou