Cum devine viata de cuplu o afacere

In doi

Cum devine viata de cuplu o afacere

Relatia era perfecta. El, Ea, respect, dragoste, planuri de viitor comune. La un moment dat insa planurile au fost date peste cap. Lucrurile nu au mai decurs conform principiilor si planurilor stabilite. Isi doreau intai casa, unirea destinelor in fata lui Dumnezeu si abia apoi un copil.


1

Cand ea a ramas insarcinata lucrurile au luat-o pe un alt fagas. Au luat impreuna decizia de a pastra copilul, insa incet, incet atitudinea lui s-a schimbat. Multe ganduri, mult stres. Relatia a inceput sa se transforme.

Totul se invartea in jurul cuvantului "trebuie". Trebuiau sa pastreze copilul pentru ca s-a intamplat, trebuiau sa grabeasca proiectul "casa" pentru ca urma sa apara un copil, trebuiau sa se casatoreasca pentru a da o identitate copilului. Trebuiau sa faca toate astea pentru ca el vedea aparitia copilului in stransa legatura cu acest cuvant… "trebuie".

Se spune ca lumea in care traim a dat la o parte multe dintre prejudecatile cu care se confruntau parintii nostri pe vremea lor, insa realitatea este cu totul alta. Multi traiesc inca "presati" de societate, presati de intrebarea "ce va zice lumea?". Este intr-adevar o idee gresita, dar se pare ca nu suntem intru totul pregatiti sa depasim si sa ne scoatem din minte ideea ca "trebuie". Ideal ar fi ca singurul "trebuie" sa fie acela care tine strict de noi si de sufletul nostru.
 
Desi traim alte vremuri si mentalitatile au evoluat, oamenii se casatoresc astazi din interes. O fac in mod absolut deliberat si constient. Uneori sunt manati de alte "sentimente" decat cele sufletesti.

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou