Cand marea iubire se transforma in marea dezamagire

In doi

Cand marea iubire se transforma in marea dezamagire

O deziluzie in dragoste te va lasa cu inima franta si cu o senzatie de boala incurabila in stadiu terminal. Trateaza-te ca si in cazul unei convalescente prelungite, insa lasa-i si pe ceilalti sa aiba grija de tine. Nu refuza niciodata ajutorul prietenilor sau familiei si bucura-te de fiecare amanunt al vietii.

Dragoste, fericire, dezamagire, suferinta

Din jocul iubirii fac parte si sentimentele de fericire, de dezamagire, suferinta si indiferenta.

Chiar daca nu e cu tine, ii simti prezenta, oriunde ai fi. E ca si cand intre voi doi s-a nascut o legatura invizibila prin intermediul careia puteti comunica permanent. Spatiul si timpul nu mai conteaza pentru voi doi, fie ca sunteti impreuna sau nu; acesta este simtamantul libertatii pe care o ofera iubirea adevarata. Simti daca ii este bine sau daca ii este greu, simti cand se bucura sau cand plange, la fel cum ai face-o tu insati. Iti doresti fericirea numai pentru ca astfel El ar putea fi fericit. Ii simti dragostea cum te invaluie mereu si mereu…

Ceva din tine iti spune ca esti indragostita. Iti vine “sa iti strigi iubirea pe strazi”, iti vine sa canti si sa dansezi. Simti ca tu ai un alt ritm decat toti ceilalti oameni. Nu mai esti la fel ca ei, esti cu mult diferita… dar si cu mult mai fericita. Traiesti in ritmul iubirii. Si de aceea traiesti fericirea!

fericirea in cuplu

Sunt multe moduri de a iubi pe cineva. Fiecare dintre noi isi dezvolta propriul stil de a iubi. De multe ori nu putem sa delimitam exact sentimentele pentru o persoana; nu stim daca o iubim, ne atrage personalitatea ei sau ni se pare interesanta. Este un sistem complex de emotii pe care le dezvoltam pentru cineva.

Ceea ce face diferenta intre a placea si a iubi pe cineva este calitatea de a evalua o persoana. De obicei, evaluam indivizii care ne plac pentru a gasi asemanari in ceea ce priveste modul in care se comporta, modul in care gandesc, nivelul educatiei, principiile morale care le guverneaza existenta. Daca aceste trasaturi se regasesc in caracterul si personalitatea noastra atunci ne manifestam atitudinea pozitiva care se defineste prin ‘a placea’. In psihologie, aceste doua notiuni sunt delimitate si masurate diferit.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou