Cand el nu reactioneaza cum doresti

In doi

Cand el nu reactioneaza cum doresti

Se spune ca iubirea nu poate fi obligatorie, dar in forma ei mascata, iubirea devine o obligatie. Si, daca nu poate fi iubire atunci, cu siguranta, este vorba despre un comportament afectuos, politicos, pe care il cerem prin darurile noastre.

2
Afectiunea este un sentiment universal pozitiv, egal in toate circumstantele, mai ales cand suntem cam nervoase. Femeile isi doresc afectiunea din partea partenerului in mod continuu, nu conteaza locul in care se afla. Nu toate locurile ii permit lui sa se desfasoare asa cum noi ne-am dori, insa uneori mana lui pe mana noastra sau un sarut pe tampla ne vor provoca tresariri.

Orice barbat primeste o bila neagra in momentul in care nu este atent cand i se vorbeste. Femeile pun mult suflet in discutiile pe care le poarta, chiar daca acestea sunt conversatii banale despre ceea ce s-a intamplat la serviciu, de exemplu. In plus, dau prea multe detalii despre cat de enervante si nedrepte sunt anumite lucruri. Pusi intr-o astfel de situatie, toti barbatii reactioneaza la fel: dau din cap aprobator, prefacandu-se ca asculta.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou