Cand el nu reactioneaza cum doresti

In doi

Cand el nu reactioneaza cum doresti

Se spune ca iubirea nu poate fi obligatorie, dar in forma ei mascata, iubirea devine o obligatie. Si, daca nu poate fi iubire atunci, cu siguranta, este vorba despre un comportament afectuos, politicos, pe care il cerem prin darurile noastre.

1
Gandeste-te la prietena ta care iti sta alaturi si cand esti coplesita de durere sau tristete. Ea te va intreba: "vrei sa trec pe la tine?", in timp ce prietenii barbati iti vor spune: "sper sa te simti mai bine".

Barbatii sunt obisnuiti sa evite contactele cu ceilalti atunci cand ei insisi trec printr-o perioada emotionala dificila. Intotdeauna ne-am asteptat ca barbatii sa fie puternici si pe pozitie. Ne-am asteptat ca barbatii sa fie rezervati si calmi atunci cand situatia ii impinge dincolo de limita rabdarii.
Femeile se plang de sensibilitatea barbatilor, dar in acelasi timp vor sa fie protejate de acestia. Noi vrem sa fim ferite de fiecare lucru care ne-ar face rau, chiar daca este vorba si de un paianjen sau gandac. Nu vrem ca el sa fuga primul, iar noi sa devenim "barbate" in locul lor.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou