Barbatii vor sa ramana asa cum sunt

In doi

Barbatii vor sa ramana asa cum sunt

Exista doua feluri de barbati: unii vor deveni incredibil de defensivi si incapatanati cand o femeie incearca sa-i schimbe, in timp ce altii vor fi de acord, dar mai tarziu vor uita si vor reveni la vechiul comportament. “Barbatii ori se opun activ, ori se opun pasiv”, sustine dr John Gray in “Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”.

Barbatii si femeile: diferente specifice

Daca barbatii nu simt ca sunt iubiti asa cum sunt, vor repeta, in mod constient sau inconstient, comportamentul care nu a fost acceptat. Ei simt un imbold interior de a-si repeta comportamentul pana cand se simt iubiti si acceptati. Acelasi lucru este valabil si pentru femei.

La fel cum barbatii doresc sa explice femeii de ce n-ar trebui sa fie suparata, femeile vor sa explice barbatilor de ce n-ar trebui sa se poarte asa. Asa cum barbatii gresesc voind sa “rezolve” problemele femeilor, acestea gresesc incercand sa-i “schimbe in bine” pe barbati.

barbatii se comporta altfel decat femeile

Barbatii cauta sa se impuna prin ceea ce fac si simt mereu nevoia sa demonstreze de ce sunt capabili. Femeile fac ceva pentru ca vor, pe cand barbatii – ca sa arate ca pot. Sunt mai impulsivi si le place sa aiba concurenta.

Femeile sunt atrase de dragoste, comunicare si de tot ce e frumos. Relatiile cu cei din jur le afecteaza foarte mult si sunt foarte importante pentru ele. Pentru barbati, obiectele par mai interesante decat oamenii si sentimentele. Inca de mici sunt atrasi de cuburi de lemn si de masini.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou