Avem nevoie de simboluri ale dragostei

In doi

Avem nevoie de simboluri ale dragostei

Cand un barbat ne aduce flori, acestea ne confirma valoarea frumusetii si feminitatii noastre. Simtim nevoia sa primim flori. Pentru noi, florile reprezinta un simbol al iubirii. Ele concretizeaza dragostea partenerului nostru.

Cum se “exprima” dragostea?

Dragostea… cel mai placut sentiment! Dar cum isi exprima partenerul iubirea?

Marile cadouri sau cele foarte mici, toate servesc o functie romantica foarte importanta. Ne ajuta sa ne simtim speciale. Ne simtim speciale atunci cand el ne trateaza special. A face cadouri este o modalitate de a onora nevoia noastra de a fi asigurate de dragostea barbatului. Este greu pentru un barbat sa inteleaga aceasta dorinta secreta a noastra, pentru ca natura lui este diferita. El se concentreaza pe un punct, in timp ce natura feminina se extinde in exterior.

Exista o galerie a simbolurilor universale, la care se apeleaza atunci cand nu stii foarte multe despre persoana respectiva. Florile sunt unul dintre aceste simboluri. Ele au o functie dubla: pe de o parte, prin faptul ca pot fi oferite aproape oricui fara teama de a ofensa, pe de alta parte, prin aceea ca au o simbolistica foarte variata si iti dau posibilitatea de a alege mesajul dorit, de a-l adapta interlocutorului.

simbolurile dragostei

In urma cu 20 si mai bine de ani, florile aveau un rol simbolic, de a sustine un mesaj care suna cam asa: “Sa stii ca m-am indragostit de tine!”. Astazi, exista o multitudine de accesorii de imagine (de la imbracaminte, la marca telefonului celular sau a masinii) care joaca practic partitura persuasiunii si care functioneaza ca argumente de convingere in atragerea partenerilor.

Se spune, in lumea indragostitilor, ca trandafirii sunt etalonul elegantei, dar si simbolul pasiunii, al dorintei, al admiratiei, al respectului; despre crini se spune ca sunt un simbol al prestantei, al nobletii, mesajul pe care il pot transmite fiind acela al pretuirii, al admiratiei, al recunoasterii unui statut deosebit. Un buchet de flori de camp este un mesaj de prietenie si parteneriat fata de aceea persoana. Garoafele si gerbera simbolizeaza un anume formalism si mai curand o abordare comuna, mai putin personalizata, mai putin filtrata emotional…feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou