5 greseli tipic masculine

In doi

5 greseli tipic masculine

Greselile in relatii sunt rezultatul unor cutume sociale, ale unor meschinarii mostenite din familie, a incapacitatii de a se separa de rolurile vazute in familie, a fricilor si complexelor personale, a traumelor din relatiile anterioare…

1. Barbatii nu arata empatie

Empatia este cea mai importanta componenta a unei relatii, spune psihologul Albert Maslow. Reprezinta abilitatea de a recunoaste si impartasi sentimentele celuilalt. Iar aceasta este o calitate mult mai dezvoltata la femei decat la barbati. Femeile isi doresc ca sentimentele lor sa fie intelese si validate. Totusi, barbatii fac mai mult decat sa-si asculte sotiile, incearca sa rezolve cumva problema. Iar aceasta este o greseala.

Daca sotia va spune ca se simte ignorata, in acel moment ea doreste ca voi sa ii intelegeti sentimentele si nu sa vorbiti despre faptul in sine.

2. Sunt egoisti

In dormitor, barbatii uita, sau mai rau nu-si dau seama, ca partenerele lor au nevoie de mai mult decat o simpla excitare. Afectiunea, nevoia de a se simti iubite si dorite, acestea sunt cele mai importante lucruri pentru femei. Barbatii mai in varsta inteleg aceste aspecte, insa tinerii nu sunt constienti de ele.

In plus, pentru ca o femeie sa se excite trebuie sa incepeti cu mult inainte de a stinge lumina. Pentru barbatii o partida de sex inseamna apropiere, inseamna ca exista o conexiune intre cei doi parteneri. Pentru femei insa, prioritara este conexiunea si nu partida de sex.

De ce se intampla asta? Constient sau nu, barbatii se percep ca liderii intr-o relatie. Iar asta este o greseala. Ideal ar fi ca intr-un cuplu aceasta pozitie sa fie impartita.

3. Afiseaza o gelozie feroce

Gresesc atunci cand incearca sa isi controleze partenera afisand o gelozie feroce. Un dram de gelozie este binevenita, insa patologicul o indeparteaza. Cea mai buna metoda de a-ti fideliza partenerul este sa ii oferi totul, sa ii indeplinesti toate nevoile. Sa ii oferi siguranta cat si impredictibil, sa ii oferi iubire cat si pasiune, sa ii oferi dominare cat si supunere, sa ii oferi libertate cat si control…

4. Subestimeaza femeia

Ea este capabila sa citeasca emotiile mult mai bine decat un barbat. Ea va simti cand el minte, cand el admira o alta femeie, cand el o inseala, cand el este absent din relatie.

5. Isi ascund propriile sentimente

Sa va ascultati partenera in timp ce vorbeste despre sentimentele ei este un lucru crucial. La fel ca si dezvaluirea propriilor sentimente. Multi barbati cred ca trebuie sa ascunda ceea ce simt altfel vor fi perceputi ca slabi. Aceasta este o greseala. Neimpartasirea emotiilor o poate deranja foarte tare pe sotie. Femeile simt ca nu au o legatura apropiata de sotii lor din aceasta cauza. Pentru ca toata viata au fost invatati sa fie inchisi, sa nu-i lase pe altii sa vada cand le este teama, este nevoie de curaj pentru a-si dezvalui emotiile.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou