3 pasi de urmat atunci cand apare infidelitatea

In doi

3 pasi de urmat atunci cand apare infidelitatea

Poti considera ca lucrurile sunt foarte simple: accepti sau nu ca in cadrul cuplului tau sa fie negociate infidelitatile. Dar exista un motiv pentru care se scrie, se discuta si chiar se negociaza: relatiile sunt complicate.

Atat de complicate, incat privim cuplurile care au reusit sa ajunga la nunta de aur ca pe supravietuitorii unei adevarate lupte impotriva tuturor lucrurilor care ameninta o relatie.

Tentatia “altului” e imensa si ne-a incercat pe toti. Unii i s-au predat si au lasat-o sa le schimbe viata, pe principiul „doar una am”, altii au tinut cu dintii de atat de hulita, dar si atat de dulcea rutina a vechiului pe care incearca iar si iar sa-l reinventeze. Din lupta cu ispita multi ies invinsi: aproximativ 60% dintre soti si 40% dintre sotii ajung sa aiba o aventura la un moment dat al casniciei lor.

Din pacate, cea mai importanta consecinta a infidelitatii unuia dintre parteneri este pierderea increderii, incredere care are o mare importanta intr-o relatie si care se reface cu greu.

Pentru ca o relatie sa dureze, este nevoie de toleranta din partea partenerilor si intelegerea celuilalt, asa cum este el cu bune si cu rele, iar atunci cand infidelitatea apare poate ca este important sa ne gandim sa-i oferim celuilalt o a doua sansa. Pentru a se depasi acest incident in care unul dintre parteneri a fost infidel este important sa se urmeze urmatorii pasi:

1. Sa constientizezi faptul ca poate fi si responsabilitatea ta ca s-a ajuns aici, nu doar a celuilalt, pentru ca ambii faceti parte din relatie.

2. Sa afli ce l-a determinat pe celalalt sa insele, ce a avut nevoie sa ia din afara relatiei si in interiorul relatiei nu a gasit, adica asa numitul “de ce ai facut-o?”. Daca asculti cu atentie motivatia celuilalt pentru vei reusi sa intelegi ce i-a lipsit in relatia cu tine si reusind sa intelegi poti ierta cu mai multa usurinta si poti salva relatia.

3. Dupa ce ai aflat cauzele care l-au determinat sa te insele, trebuie sa discuti cu el despre ce s-ar putea face de acum incolo, ca acest aspect sa nu se mai intample (aici intervine partea de negociere, renegociere a relatiei).

Autoarea care scrie sub pseudonimul Holly Hill este cea care a ales sa isi publice experienta de un an in care a fost amanta “de profesie” a unor oameni foarte bogati si insurati intr-o carte numita “Sugarbabe“, carte in care isi exprima si convingerile ca adulterul negociat in cuplu poate ajuta o pereche sa ramana mai multa vreme impreuna.

Ea explica: “O femeie care alege sa negocieze infidelitatea cu partenerul sau este o femeie mult mai puternica decat una care sta si se intreaba de ce ii intarzie barbatul in oras”.

Ai fost pusa in situatia de a-ti negocia relatia in datorita infidelitatii?feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou