10 meserii daunatoare relatiei?!

In doi

10 meserii daunatoare relatiei?!

Cateodata oamenii divorteaza pentru ca nu se mai iubesc, nu se mai inteleg sau se plictisesc unul de celalalt. Alteori, insa, de vina poate sa fie char meseria pe care o are unul dintre soti. Ori e plecat prea mult de acasa, ori munca de zi cu zi il face prea gelos pe celalalt sau cine stie cate alte motive. Redactorii de la Business Insider au realizat un top al joburilor care iti pun in pericol viata de familie.

1. Dansator sportiv

In urma studiului s-a descoperit ca rata de divort in cazul dansatorilor sportivi este, in SUA, de 28,49%. Acesti oameni sunt mereu pe drumuri, pe scena si ajung deseori sa-si insele partenerul de viata.

2. Infirmiera

Infirmierele stau toata ziua printre bolnavi, dar nu acesta e motivul pentru care rata divortului in randul lor e de 28.95%. Aceste femei au de multe ori aventuri cu doctorii sau, de ce nu, cu fostii pacienti.

3. Operator telefonic

Chiar daca stai singur, cu casca pe cap, casnicia ta nu e in siguranta. Operatorii telefonici pot sa-si enerveze partenerul de viata deoarece vin stresati de la munca, saturati de atatea discutii si tind sa-i ignore pe cei dragi, deoarece simt nevoia de liniste. Rata de divort este de 29.30%.

4. Lucratorii din fabrici

Lucratorii din fabrici tind sa fie ignoranti, plictisitori si uneori prea banali astfel incat, daca nu le seamana, partenerii lor de viata vor ceva mai mult si renunta la ei. Rata divortului 29.78%.

5. Lucratorii de la cazinouri

Toata noaptea se afla la serviciu. Chiar daca ii ajuta pe altii sa-si… piarda banii, uneori cad si ei in tentatia jocului. In plus, nu sunt genul familist de la bun inceput, spun cei care au realizat topul. Rata divortului este mare: 31.35%.

6. Lucrator la presa

Chiar daca nu e un loc de munca in care sa ai parte de tentatii, programul nu este incarcat, aceasta meserie a fost plasata de revista americana Business Insider pe locul sase, cu o rata a divortului de 32.74%.

7. Angajat la agentiile de pariuri

Mai rau decat la cazinouri, angajatii de la casele de pariuri au o rata a divortului de 34.66%. Motivele sunt similare. Stand toata ziua cu oameni care pariaza, ajung si ei sa faca acelasi lucru.

8. Maseur

Fara a ne gandi ca intr-unele saloane de masaj se zvoneste ca au loc lucruri indecente, maseurii nu sunt foarte buni cand vine vorba despre casnicie. Rata de divort este de 38.22%.

9. Barman

Daca lucrezi la bar e clar ca vrei sa te distrezi. Ba mai mult, daca esti barbat, sigur gasesti vreo domnisoara care sa nu-ti dea pace pana ii cedezi. Si ca barmanita e posibil sa accepti avansurile unui domn bine. In plus, iti petreci multe nopti si seri la munca. 38.43% este rata divortului.

10. Dansator sau coregraf

Jobul cel mai periculos se asemana extraordinar de mult cu… cel mai “inofensiv” din acest top. Cu toate acestea, daca esti dansator intr-un club, restaurant sau pur si simplu, intr-o trupa de balet sau coregraf al dansatorilor ai sanse de 43.05% sa divortezi.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou