Festivalului Brazilor de Craciun 2009

Drumul spre centru

Festivalului Brazilor de Craciun 2009

20 de braduti creati special de renumiti designeri romani vor fi licitati in cadrul Festivalului Brazilor de Craciun 2009, pentru a aduce copiilor din Romania un viitor mai bun si multe motive de bucurie. Gala va avea loc pe 10 decembrie 2009, la Hotel Ramada Bucharest North.

Fiecare bradut prezinta o poveste diferita, reflectand stilul si personalitatea designerilor si modul lor unic de a percepe unul dintre simbolurile Craciunului, toti invitand la deosebitul gest de a darui, de a fi inca o data aproape de copiii defavorizati. Venera Arapu, Irina Schrotter, Wilhelmina Arz, Rita Muresan, Lena Criveanu, Stephan Pelger, Conf. univ. dr. Alexandru Ghildus si Mihnea Ghildus, Ioan Nemtoi, Togo Design, Oxette, Victoria 46, Mihaela Glavan, Ana Wagner, Kristina Dragomir, Agnes Toma, Cristian Samfira, Irina Marinescu, Claudia Castrase si Coca Zaboloteanu, Salvati Copiii si IKEA au realizat unii dintre cei mai ingeniosi braduti pentru a sustine gala din acest an.

andreea raicuAjuns la cea de-a noua editie, evenimentul caritabil isi propune sa asigure copiilor aflati in situatii defavorizate o viata mai buna. Fondurile stranse in cadrul editiei trecute au contribuit la deschiderea mai multor centre educationale in tara, peste 2.400 de copii si familiile lor primind sprijin prin programe de integrare scolara si protectie sociala in 2009.

andi moisescu“Festivalul Brazilor de Craciun este o traditie ce continua datorita implicarii multor personalitati de marca, atat a designerilor care isi pun amprenta creativa pe bradutii licitati, cat si a sponsorilor care ni se alatura an de an. Situatia copiilor saraci este din ce in ce mai ingrijoratoare, mai ales in contextul economic actual si, de aceea, ne dorim sa continuam programele deja existente, pentru a le oferi tuturor copiilor sansa de a avea parte de educatie si mai ales de a avea o copilarie fericita. Festivalul Brazilor de Craciun este una dintre cele mai importante surse de obtinere a fondurilor pentru proiectele Salvati Copiii, devenind astfel important pentru derularea planurilor viitoare ale organizatiei.”, declara Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv al Organizatiei Salvati Copiii.

Autorii brazilor:

1. Agnes Toma
2. Ana Wagner
3. Claudia Castrase si Coca Zaboloteanu
4. Conf. univ. dr. Alexandru Ghildus si Mihnea Ghildus
5. Cristian Samfira
6. IKEA
7. Ioan Nemtoi
8. Irina Marinescu
9. Irina Schrotter
10. Kristina Dragomir
11. Lena Criveanu
12. Mihaela Glavan
13. Oxette
14. Rita Muresan
15. Salvati Copiii
16. Stephan Pelger
17. Togo Design
18. Venera Arapu
19. Victoria 46
20. Wilhelmina Arz

Lena CriveanuSponsorii editiei 2009 a Festivalului Brazilor de Craciun sunt: Banca Comerciala Romana (sustinator Salvati Copiii), BRD-Groupe Société Générale si Henkel Romania (sponsori principali), OTP Bank (sponsor secundar), Germanos, Carrefour, Oscar Downstream si Romtelecom.

In urma fondurilor stranse la editia din acest an a Festivalului Brazilor de Craciun, Salvati Copiii isi propune sa ajute peste 3.000 de copii si familiile lor si sa asigure continuitate programelor de educare si sustinere financiara a copiilor defavorizati.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou