ECCO Romania mobilizeaza online-ul pentru a aduce Craciunul Casei de copii Lidia

Drumul spre centru

ECCO Romania mobilizeaza online-ul pentru a aduce Craciunul Casei de copii Lidia

Casa de copii Lidia din Domnești, locul unde trăiesc 13 copii orfani sau abandonați de părinți, a câștigat inima ECCO România.

Soții Guiaș, un cuplu de oameni simpli, i-au luat pe cei 13 micuți din orfelinate sau direct de pe stradă și i-au adus în casa lor, unde îi ingrijesc ca pe copiii lor. Copiilor din Casa Lidia nu le lipsește dragostea, însă le lipsesc cele trebuincioase.

Au nevoie să poată merge, în fiecare zi, cu autobuzul cei 2 kilometri până la școală. Acum, odată cu venirea iernii și a frigului, mersul la școală a devenit și mai complicat, însă toate speranțele copiilor se îndreaptă către apropierea Crăciunului și a Moșului. campanie umanitara

ECCO România vrea să facă auzite poveștile emoționante ale acestor copii și, cu ajutorul publicului, să le poată aduce un Crăciun plin de culoare și veselie.

Poveștile copiilor pot fi citite pe wall-ul paginii de Facebook ECCO Romania a brand-ului și în aplicația http://www.facebook.com/ECCORomania?sk=app_317397038289071.

campanie umanitara

Aura Petrache - Casa Lidia

Fiecare demers de răspândire a poveștilor acestor copii curajoși – printr-un simplu like al paginii sau share al poveștilor publicate pe wall – va fi recompensat de ECCO cu un Leu.

Nu trebuie decât să intrați pe pagina ECCO de pe Facebook și să dați un like paginii sau să sharuiti poveștile pe care le vom posta pe wall în fiecare zi și să răspândiți vorba despre curajul acestor copii. Aveți șansa să înveseliți Crăciunul în casa Lidia până pe data de 21 decembrie.

casa de copii

Picoli si Claudiu - Casa Lidia

La începutul anului viitor, vom povesti – tot  pe pagina de Facebook – cum și-au petrecut Crăciunul copiii din Casa Lidia.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou