Campania O copilarie frumoasa

Drumul spre centru

Campania O copilarie frumoasa

Asociatia non-guvenamentala SOS Satele Copiilor in parteneriat cu NIVEA lanseaza din acest an campania pentru “O copilarie frumoasa” ce are ca principal scop sprijinirea copiilor defavorizati social din cadrul SOS Satele Copiilor prin activitati educationale, sponsorizari, evenimente si donatii de produse.

Campania pentru “O copilarie frumoasa” este primul pas in parteneriatul dintre NIVEA si SOS Satele Copiilor Romania si are la baza doua tipuri de activitati: suport financiar si in produse si demararea unei campanii educationale pe tema igienei personale. Sponsorizarea presupune sprijinirea pe tot parcursul anului 2010 a cheltuielilor educationale pentru 20 de locuri sociale din cadrul gradinitei SOS Satele Copiilor din Bucuresti, donatii de 2% din impozitul pe venit al angajatilor Beiersdorf Romania si renovarea de catre acestia a locului de joaca al gradinitei SOS. Campania educationala consta in organizarea unui eveniment educational in Bucuresti menit sa atraga atentia asupra importantei igienei personale prin jocuri, activitati interactive si concerte caritabile.

“NIVEA este constienta de responsabilitatea pe care o are fata de societatea romaneasca si in special fata de copii . Am decis sa incepem o colaborare solida cu SOS Satele Copiilor pentru a crea un mediu stabil, atat financiar cat si emotional, pentru copii din Rominia. Pentru intreaga echipa NIVEA trairea acestui angajament este la fel de importanta precum sprijinul financiar acordat de companie” a declarat Erik Hageleit, General Manager Beiersdorf Romania.

“Suntem siguri ca aceasta campanie este inceputul unei colaborari de lunga durata ce ii va ajuta pe copiii nostri ca, peste ani, sa isi aminteasca cu bucurie de copilaria lor”, a declarat Lucretia Moldoveanu, Director Executiv SOS Satele Copiilor Romania.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou