Atinge o Stea

Drumul spre centru

Atinge o Stea

„Se spune ca, daca esti sanatos ai o multime de vise. Insa, daca esti bolnav ai unul singur, cel mai important si de pretuit cu adevarat. Sanatatea. Pentru multi dintre copiii care ajung in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni acest vis devine aproape de neatins… asa cum poate in copilarie iti doreai sa atingi o stea.”

Vrem sa ii ajutam pe cei 5.000 de copii internati anual in sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni sa beneficieze de conditii mai bune de diagnosticare si  desfasuram o campanie cu acordul spitalului Fundeni, de strangere de fonduri care sa ne ajute sa achizitonam un ecograf necesar  pentru sectia de oncopediatrie.  

Acest ecograf, care de cativa ani se afla in spital doar pe lista de inventar, el fiind nefunctional, este indispensabil medicilor care consulta micii pacienti suferind de boli grave precum cancer, leucemii, hepatite, talasemie.  Curele de citostatice pe care pacientii suferind de cancer le fac duc la aparitia in organism a unor afectiuni care, nedescoperite la timp, pot fi fatale.  Acest aparat va reprezenta o sansa in plus acordata acestor copii si o mana de ajutor oferita medicilor care sunt dedicati acestor copilasi.

Asociatia M.A.M.E.  a reusit sa stranga pina in acest moment 5.600 de euro din suma necesara achizitionarii ecografului, aproximativ 45.000 Euro.  Exista de asemenea angajamente de ajutor, dar drumul este lung si avem nevoie de sprijinul tuturor celor ce inteleg ca viata unor copii grav bolnavi depinde si de noi, ca eforturile noastre mai mici sau mai mari pot face diferenta.

Noi ne dorim sa venim in ajutorul celor 5.000 de copii internati anual in sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni.  Acesti copii, grav bolnavi, in lupta cu leucemia sau cancerul, nu pot fi tratati in mod eficient din lipsa unui aparat ecograf performant.

Asociatia M.A.M.E. a demarat proiectul "Atinge o Stea" prin care si-a propus sa stranga bani pentru achizitionarea unui astfel de aparat, ce va da o sansa mai buna la insanatosire unor copii extrem de rau loviti de soarta.

In perioada 10 iunie – 10 iulie, companiile de telefonie mobila din Romania (Vodafone, Orange si Cosmote) ni s-au alaturat si ne-au oferit un numar scurt: 858 prin care sa putem primi donatii de 2 euro la fiecare sms.

Contact:

Elena Tache
PR Assistant Revista Trusa pentru Parinti Membra a Asociatiei M.A.M.E.
0726.535.511
elena@trusapentruparinti.rofeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou