5 trucuri feng shui pentru intelegere in cuplu

Drumul spre centru

5 trucuri feng shui pentru intelegere in cuplu

Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare si exterioare, a spatiului cu noi insine. Armonia in camin este ceea ce toti cautam, iar cultura chineza detine secretul. Cu ajutorul remediilor Feng Shui puteti aduce liniste in camin, intelegere in cuplu, sanatate si succes in cariera. Cateva notiuni simple, insusite si aplicate corect ne pot face viata mai buna.

1. Elibereaza spatiul

Foarte multe certuri sunt declansate de chestiuni banale, de la cheile pe care nu le gasesti la faptul ca ai senzatia ca el nu gaseste niciodata nimic. O casa dezordonata accentueaza aceste mici probleme care pot duce la conflicte enervante. Iar pe langa asta, va da inconstient chiar, o senzatie de aglomerare, de haos si dezechilibru.

Elibereaza-ti casa de lucrurile inutile, pune totul in ordine si ai grija sa ramana asa. Stabiliti impreuna locul pentru cele mai importante obiecte, astfel incat fiecare sa stie unde sa gaseasca ceea ce ii trebuie.

Ordinea si echilibrul sunt esentiale pentru ca energiile pozitive sa circule prin locuinta voastra.

2. Renunta la trecut

Nu pastra in casa obiecte care iti amintesc de relatiile esuate. Pune pozele cu tine si fostele iubiri la pastrat, nu la vedere.

Energiile negative eliberate de acestea pot tensiona relatia actuala si ar putea chiar sa-i influenteze cursul.

3. Fara exercitii in dormitor

Nu aseza niciodata aparate de fitness, greutati si articole pentru sport in dormitor.

Acestea imprima un efort relatiei voastre si cu siguranta nu vrei sa va intelegeti ca si cum ati ridica greutati sau muncind din greu, asa cum se intampla cand faci exercitii. Fa-ti exercitiile in alta camera, niciodata in dormitor.

4. Evantaiul

Evantaiul va apara relatia de energiile negative ale oamenilor care va invidiaza pentru marea dragoste ce vi-o purtati sau care nu sunt de acord cu relatia voastra.

Aseaza un evantai desfacut in dormitor, deasupra usii, pentru a tine gandurile rele la distanta.

5. Ratele mandarine

Ratele mandarine sunt simbolul iubirii si uniunii. Pune o pereche de rate mandarine in dormitorul vostru.

Ai grija ca ratele sa fie tot timpul alaturate, niciodata una singura sau asezate in zone diferite ale camerei.

Fiecare om e responsabil de sanatatea, bunastarea si fericirea sa. E cazul sa incetati sa mai dati vina pe altii. Mintea voastra detine o mare putere pentru a va spori fericirea, aducand o avalansa de succes si flux de abundenta. Va puteti inveseli doar privind soarele. Acesta emana o puternica energie yang. Daca va simtiti tensionati, abatuti, iesiti si atingeti pamantul cu piciorul gol si priviti soarele. Respirati adanc de cateva ori. Tensiunea va disparea. V-ati incarcat cu energie yang.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou