5 lucruri despre grija si increderea pe care le primesti

Drumul spre centru

5 lucruri despre grija si increderea pe care le primesti

Cand un barbat devine mai atent si manifesta mai multa grija, isi ajuta partenra sa devina mai increzatoare. Si invers, cand o femeie devine mai increzatoare, il ajuta pe barbat sa devina mai atent si mai afectuos.

De multe ori, un barbat este dispus sa sprijine o femeie mai mult decat si-ar imagina ea. Iata cateva dintre micile secrete ale atitudinii masculine.

1. Cand unui barbat incepe sa-i pese mai mult de partenera lui, el si descopera noi resurse de energie si vitalitate. Cand nu-i pasa, oboseste repede si isi pierde motivatia. De exemplu, daca unui barbat nu i se acorda incredere in cadrul relatiei, energia lui este secatuita si rezistenta scazuta. Isi poate recapata fortele la serviciu, unde talentele lui sunt privite cu incredere si pe care se poate conta, dar cand se intoarce acasa este extenuat.

2. Cand un barbat este considerat a fi problema, atunci nu poate deveni solutia si nici nu este motivat sa fie mai atent cu partenera. Cand femeile invata sa aiba incredere, acordandu-le barbatilor prezumtia de nevinovatie si nu se grabesc sa traga concluzii gresite, ele vor descoperi ca barbatii devin mai atenti si mai grijulii.

3. Pentru ca un barbat sa devina nepasator nu este nevoie decat sa nu i se mai acorde incredere sau sa nu mai fie apreciat pentru eforturile depuse in relatie. Daca simte ca abilitatea lui de a-si multumi partenera este pusa la indoiala, atunci isi va reprima foarte repede grija pentru fericirea ei.

4. Un barbat nepasator are o capacitate foarte redusa de a darui si tinde sa fie egoist. Este genul care poate detine mari rezerve de energie pentru a se ajuta pe el insusi, dar in incercarea de a avea o relatie se poate simti foarte repede secatuit si epuizat. Trebuie sa invete sa fie mai putin egoist si mai afectuos. O femeie increzatoare, care il iubeste, poate face minuni pentru puterea lui de rezistenta.

5. A deveni mai atent si mai grijuliu nu este, pentru un barbat, o misiune usoara. Are nevoie de timp si de sprijin. Din pacate, femeile sunt nerabdatoare si intolerante fata de nepasarea unui barbat, deoarece natura primara a unei femei este total diferita. Pentru ea, a purta de grija este foarte simplu; nu reprezinta marea lectie pe care trebuie sa o invete ca femeie.

Daca am constientiza diferentele, relatiile noastre ar progresa. In loc sa ne plangem pentru ce nu primim, putem incepe sa ne concentram pe ceea ce nu daruim partenerului. Pentru ca a-i darui mai mult celuilalt este garantia faptului ca fiecare va primi mai mult.

Suntem diferiti, iar pana cand nu vom ajunge sa intelegem si sa acceptam acest lucru, de cele mai multe ori, unul va domina si il va trage pe celalalt dupa el impotriva vointei lui, pana cand acesta va renunta. Alteori vor renunta amandoi si vor apuca carari opuse, sau vor ajunge impreuna la destinatie ca doua personae straine, triste si inraite una impotriva celeilalte. Deci haideti sa incercam sa-l cunoastem pe celalalt intai si apoi sa ne bucuram alaturi de el intr-o relatie stabila, libera si fericita.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou