10 moduri in care iti poti sustine partenerul

Drumul spre centru

10 moduri in care iti poti sustine partenerul

Ca barbatii nu-si exprima foarte des emotiile nu este un secret pentru nimeni. Ce poate nu stiu toti este faptul ca, barbatii au sase nevoi afective in relatia cu o femeie.

Acestea sunt: incredere, acceptare, apreciere, admiratie, aprobare si incurajare. Am putea afirma ca prezenta suportului din partea femeii ar semnifica pentru barbat satisfacerea nevoii de acceptare a problemei pe care o are in momentul acela, acceptarea lui, a barbatului, si in situatiile mai putin roz; ar mai putea semnifica aprecierea lui ca barbat in viata ei si oferirea suportului neconditionat si a incurajarii in astfel de momente, a increderii ca le va depasi. Altfel spus, asigurandu-l de suportul ei, femeia reuseste sa-i satisfaca astfel patru nevoi afective foarte importante barbatului de langa ea.

Este necesar ca partenerul tau sa aprecieze modul in care te manifesti in raport cu el, dat fiind faptul ca o asemenea atitudine ar trebui sa atraga dupa sine armonie si echilibru.

In cartea “Cum sa-ti ingrijesti sotul”, dr. Laura Schlessinger, ne prezinta cateva dintre modalitatile in care ne putem sustine partenerii din punct de vedere afectiv.

1. Un barbat trebuie sa se simta puternic si dorit in calitate de protector al femeilor- un Fat- frumos care invinge Zmeul si o salveaza pe Ileana Cosanzeana.

2. Orice barbat doreste ca femeia lui sa-l faca sa se simta puternic, un cap al familiei. Nu se vorbeste despre Omul Grotelor”, care este agresiv si impunator prin violenta, ci despre un conducator al familiei.

3. Un barbat doreste respect, bunatate si iubire din partea femeii lui.

4. Un barbat vrea sa fie pus pe un piedestal, nu pentru a privi in jos la ceilalti, ci pentru a sti ca el este cel mai important pentru femeia lui.

5. Un barbat doreste ca femeia sa-i arate ca are nevoie de puterea lui pentru a o ajuta in viata.

6. Barbatul ar trebui sa fie principalul intretinator al familiei. Fiecare barbat are nevoie de o batalie sau de un razboi pe care sa-l castige pentru a dovedi ca este puternic si capabil sa invinga orice “balaur” pe care i-l scoate in cale viata. Munca si grija fata de familie sunt bataliile lui.

7. Un barbat are nevoie de aprobare entuziasta, de apreciere si de respect din partea sotiei lui pentru a fi un sot si un tata competent.

8. un barbat simte nevoia ca sotia sa manifeste interes fata de preocuparile lui, mai ales atunci cand este vorba despre o activitate pe care s-ar putea sa n-o inteleaga sau sa nu-i placa. Este important sa fie doar prezenta.

9. Un barbat trebuie sa stie ca sotia lui este satisfacuta din punct de vedere sexual.

10. Un barbat are nevoie de incurajarea sotiei pentru a fi un barbat adevarat.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou