Top 5: cele mai scumpe nunti

C&C

Top 5: cele mai scumpe nunti

Cand vine vorba de a face marele pas alaturi de persoana iubita, vedetele nu se dau in laturi de la nimic. Astazi vorbim despre un top 5 al celor mai scumpe nunti din showbiz. Locatii fabuloase, invitati de marca, rochii de la cei mai cunoscuti designeri, inele de milioane de dolari si mancaruri care mai de care mai extravagante.

 

 

1. Liza Minnelli si David Gest

liza minnelli weddingCostul total a evenimentului ce a unit destinele Lizei Minelli si a lui David Gest a ajuns la fabuloasa suma de la 3.5 milioane de dolari.

In anul 2002 Liza Minelli (pe atunci mireasa avea 56 de ani, iar mirele 48) s-a hotarat sa spuna da producatorului David Gest si nu oricum. Ceremonia a fost gazduita de biserica Marble Collegiate din New York, iar receptia s-a tinuta la hotelul Regent Wall Street.

Cavalerul de onoare al mirelui a fost nimeni altul decat Michael Jackson ("vinovat" de formarea acestui cuplu), in timp ce domnisoara de onoare aleasa de Liza a fost faimoasa Elizabeth Taylor.

Rochia de mireasa a purtat semnatura Bob Mackie si a fost un model pe un singur umar decorat cu cristale si perle. Si daca asta nu era destul, Liza a mai accesorizat rochia cu cateva diamante (colier si cercei), fara sa punem la socoteala inelul de logodna cu diamant de 3.5 carate.

Extravagante:

  • tortul miresei a avut 12 etaje
  • Tony Bennet, Natalie Cole, Al Green, Luther Vandross, Dionne Warwick, Freda Payne, Nick Ashford, Valerie Simpson, Monica, Gloria Gaynor si o orchestra formata din 60 de muzicieni s-au ocupat de distractia celor 500 de invitati
  • printre invitati s-au numarat Diana Ross si Lauren Bacall


feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou