Lancelot si Guinevere

C&C

Lancelot si Guinevere

Cand dragostea nu invinge… asta am putea spune despre povestea unei iubiri neimplinite a caror protagonisti sunt Lancelot si Guinevere. Ea, sotia celebrului rege Arthur, el, cavalerul de incredere al aceluiasi conducator, amandoi uniti de sentimentul dragostei.

A fost dragoste la prima vedere, genul de amor care iti strafulgera inima si nu mai ai scapare. Gandurile lor erau invadate de persoana iubita. Simteau fiorul dragostei, dar nu puteau trai povestea ca doi indragostiti, caci iubirea lor parea cel mai trist lucru de pe pamant.

Lancelot era unul dintre cavalerii Mesei Rotunde in regatul Camelot, condus cu iscusinta de regele Arthur. Legenda spune ca regatul si-a gasit sfarsitul in urma tradarii infaptuite de cei doi iubiti.

Cavalerul Lancelot a fost de multe ori personajul in jurul caruia maestrii penitei au cladit poeme, piese de teatru si chiar scenarii de film. Determinarea si priceperea lui erau calitatile cheie ale cavalerului, calitati ce l-au transformat in favoritul regelui Arthur.

Guinevere este sotia respectata a marelui lider, o casatorie aranjata ce dovedeste inca o data ca dragostea nu se poate impune. Regina il respecta pe Arthur si il privea cu mare admiratie, dar nu-l iubea. Dragostea a venit in viata lui Guinevere in momentul in care a venit Lancelot in Camelot.

Degeaba au incercat si Lancelot si Guinevere sa se opuna focului mistuitor din inima. Degeaba au incercat sa traiasca dupa regulile unei societati rigide, care condamna orice abatere de la "drumul cel drept". Cei doi au incercat sa stea departe unul de altul, dar intr-un final si-au seama ca sunt lucruri pe care nu le pot face, care depasesc cu mult vointa umana.

Cavalerul viteaz si regina au devenit iubiti. Au trait pentru foarte putin timp patimasa dragoste in lumea lor. Regele Arthur a simtit ca ceva nu este asa cum ar trebui. Idragostit peste masura de Guinevere, Arthur vedea ca ceva se schimbase in viata reginei sale. Asa ca s-a hotrat sa se convinga si a pus camera lui Guinevere sub strica si discreta supraveghere a garzilor sale.

Legende sunt multe cu privire la dragostea neimplinita a celor doi. Una dintre ele spune ca soldatii regelui au intrat in camera lui Guinevere si au surprins-o pe regina iubindu-se cu Lancelot. El a reusit sa scape, dar iubita sa a ramas ostatica in propriul castel. Ca urmare a tradarii reginei, Arthur a decis ca ea sa fie condamnata la moarte prin ardere pe rug.

Legenda mai spune ca Lancelot s-a intors in Camelot chiar in ziua executiei si a salvat-o pe aceasta din flacari. Faptul ca nu se stie finalul idilei dintre cei doi este cu atat mai intrigant si mai incitant. Oare Lancelot si Guinevere au reusit sa isi indeplineasca arzatoarea dorinta de a se iubi? Sau aceasta lume nu le-a ingaduit dragostea, iar cei doi s-au regasit abia in viata de apoi?feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou