REGULAMENT OFICIAL

CONCURS MAYRA

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de catre SC INFORM MEDIA SRL, societate comerciala din Romania, cu sediul in Timisoara, Calea Torontalului DN6, KM 5-7, Jud. Timis, Romania, avand Codul Unic de inregistrare RO 20201084, reprezentata de Monica Trusca, in calitate de Administrator (denumita in continuare "Organizator").

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public pe site-ului www.mayra.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial unilateral, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea acestui Regulement modificat pe site-ul www.mayra.ro , organizatorul nefind obligat la a anunta utilizatorii privind modificarea regulamentului oficial. În acest sens, recomandam utilizatorilor verificarea constanta regulamentului oficial pentru a putea lua cunostinta de eventualele modificari.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la marketing@mayra.ro pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 29.06.2011 si va dura pana la data de 29.08.2011 Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Toate premiile prevazute in prezentul Regulament Oficial trebuie sa fie revendicate pana cel mai tarziu la data de 05.09.2011.

Concursul se va incheia pe 29.08.2011 la ora 23:59. Castigatoarea va fi anuntata pe www.mayra.ro in termen de 5 zile lucratoare.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Participantelela concurs trebuie sa intre pe site-ul www.mayra.ro, in sectiunea de concurs, sa se autentifice sau sa creeze un cont nou in cazul in care nu au deja, si astfel intra intr-un proces de acumulare de sanse la premiu.

Castigatoarea este aleasa prin tragere la sorti. La acumularea unei sanse concurenta este introdusa 1 singura data in lista pe baza careia se va face extragerea, iar pentru fiecare sansa suplimentara este inscrisa inca o data in lista de extragere.

Mai multe sanse maresc posibilitatea de a castiga.

In contul utilizatorului exista o bara de progres care in prima faza are o limita de 3000 de puncte. La finalizarea acestei etape utilizatoarea este inscrisa in tragerea la sorti. Dupa etapa de 3000 de puncte, bara de progres se va goli, si va avea o limita de 1500 de puncte. La finalizarea acestei etape utilizatoarea va mai primi o sansa. Acest proces poate fi repetat de mai multe ori pe perioada concursului, astfel marind probabilitatea de castig a utilizatoarei.

Sansele se acorda pe baza punctelor acumulate dupa cum urmeaza:

  • Logare in contul de pe MAYRA: 10 puncte

  • Click pe bannerele cu puncte care ruleaza pe MAYRA: 25 puncte.

  • Introducerea codului MAYRA zilnic de pe facebook in pagina de concurs: 50 puncte.

  • Introducerea codului din newsletterul MAYRA in pagina de concurs: 50 puncte. Newsletterul mayra.ro este trimis in fiecare zi de luni pana sambata inclusiv.

Optional:

  • Comentariu relevant la articol: 15 puncte

  • Post pe forum: 20 puncte

Premiul va fi acordat prin tragere la sorti.

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Premiul consta intr-o operatie de marire de sani cu implanturi marca Allergan , din gama Natrelle. Premiul nu poate fi transformat in bani.

Utilizatoarea va fi declarata castigatoare pe baza tragerii la sorti, conform etapelor mentionate in sectiunea 4, iar ulterior va fi contactata conform informatiilor furnizate de acesta in formularul de participare la concurs. De asemenea, numele ei va fi postat pe site. Daca castigatoarea a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact si nu poate fi contactata intr-un interval de o saptamana de la anuntareape site prin publicarea numelui si acesta in acelasi termen de o saptamana de la afisarea pe site a numelui castigatoarei, nu contacteaza organizatorul pentru revendicarea premiului (facand totodata dovada faptului ca este utilizatoarea desemnat castigatoare), i se va retrage premiul si acest premiu va fi reportat, urmand sa se repete tragerea la sorti pentru desemnarea altei castigatoare. Daca castigatoarea contacteaza organizatorul, iar din formularul de participare la concurs nu se pot identifica destule detalii care sa o identifice ca fiind castigatoarea, sanctiunea este aceasi, premiul urmand sa fie reportat si sa fie desemnat o alta utilizatoare drept castigatoare. Totodata, castigatoarea va trebui sa faca dovada indeplinirii conditiilor de participare la concurs mentionate la sectiunea 7.

Daca castigatoarea a fost contactat sau a luat cunostinta de pe site si a contactat organizatorul, respectand conditiile mai sus expuse, aceasta trebuie ca in termen de maxim 2 saptamani de la afisare pe site a numelui, trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului pentru a intra in posesia voucherului, dar nu mai tarziu de 19.09.2011

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toate participantele si eventualele castigatoare sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantelor si eventualelor castigatoare. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiului, sau dupa termenul de revendicare a premiului prevazut in prezentul Regulament Oficial. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiului si nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru premiul acordat. Totodata, utilizatorii iau la cunostinta faptul ca nu organizatorul SC INFORM MEDIA SRL ofera premile ci acestea sunt oferite de partenerii SC INFORM MEDIA SRL. Organizatorul se obliga strict la organizarea concursului si la desemnarea castigatorilor, urmand ca ulterior, dupa procedurile sus mentionate, sa elibereze castigatorilor un voucher, iar castigatorii urmand sa se prezinte la partenerul organizatorului care ofera acel premiu pentru revendicarea acestuia.

Organizatorul nu raspunde de eventuale probleme in revendicarea premiului de la partenerul care il ofera dupa ce a predat voucherul castigatorului si nici nu poate fi obligat in nici un fel la plata echivalentului premiului si nici la despagubiri de orice fel. Predarea/prestarea premiului este in sarcina exclusiva a partenerului.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Participarea la concurs este permisa doar persoanelor de sex feminin.

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice de sex feminin cu domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor societatii INFORM MEDIA precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, parinti, sot).

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca public numele castigatorului si castigul acordat in cadrul acestui concurs. Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.mayra.ro la finalul concursului, in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.mayra.ro, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul organizatorului.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.mayra.ro. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un mail la marketing@mayra.ro, incepand cu data de 29.06.2011 si pana pe data de 31.08.2011 Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.Login

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou