Regulament concurs: Castiga o pereche de pantofi ECCO

 

1. Organizatorul concursului este S.C. Inform Media SRL, societate ce detine site-ul www.mayra.ro, cu sediul social in municipiul Oradea, Bdul Dacia, nr.34, jud. Bihor, inregistrata la Registrul Comertului J5/1113/2012, cod de identificare fiscala RO 20201084.

2. DURATA CONCURSURILOR SI ARIA DE DESFASURARE

Concursul se deruleaza pe site-ul www.mayra.ro, site aflat in proprietatea si administrarea Organizatorului. Organizatorul va gazdui concursul campaniei promotionale pe site-ul mentionat anterior. Concursul se desfasora in perioada 26 noiembrie – 10 decembrie 2012 si se adreseaza exclusiv participantilor de pe teritoriul Romaniei.

3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Promotia se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de cetatenie romana, in varsta de peste 18 ani.

Prin simpla participarea la aceasta campanie promotionala, participantii declara ca accepta si respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial, potrivit celor mentionate in cuprinsul sau.

Nu pot participa la campania promotionala „Stai pe tocuri, nu pe ganduri”, angajatii SC Inform Media SRL, ECCO Romania, sotul/sotia, precum si rudele si afinii acestora pana la gradul al doilea, inclusiv.

In cazul in care se constata incalcarea acestei prevederi, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage premiul castigat atribuit. Bunul si/sau obiectul respectiv va fi reportat pentru un concurs ulterior sau se va desemna un nou castigator.

4. MECANISMUL DE DESFASURARE

Concursul se desfasoara in perioada 26 noiembrie – 10 decembrie 2012, prin jurizare

  • Pentru participa la concurs utilizatorii trebuie sa lase un comentariu in caseta Facebook comments prin care sa raspunda la urmatoarea intrebare: La ce chinuri te-ai supus, doar ca sa poti purta tocuri? Ce compromisuri ai facut pentru tocuri?
  • Castigatorul va fi premiat cu un voucher in valoare de 500 lei, ce poate fi folosit in orice magazin ECCO, la achizitia de pantofi;
  • Pentru a fi valid fiecare raspuns trebuie sa fie original, raspunsurile copiate nu vor fi luate in calcul;
  • Se va lua in calcul numai un singur raspuns pentru fiecare participant;
  • Castigatorii vor fi anuntati in termen de 5 zile de la data incheierii concursului;
  • Castigatorii trebuie sa transmita datele de contact in maxim 5 zile de la data anuntatii lor, in caz contrar se vor selecta alti castigatori. In acest caz, castigatorii initiali nu mai au dreptul la revendicarea premiului.
  • Castigatorul va fi desemnat de un juriu format din reprezentantii ECCO

In cadrul acestei campanii promotionale se vor acorda in total, prin jurizare, 1 premiu, constand intr-un voucher cu valoarea de 500 lei

5. RIDICAREA PREMIILOR CASTIGATE

Premiile vor fi expediate de catre SC Inform Media SRL in termen de 30 de zile de la primirea mail-ului de confirmare din partea utilizatorului.

6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI DREPTURILE DE IMAGINE

Organizatorul garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin participarea la concurs castigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, adresa e-mail, copie dupa buletin), necesare scoaterii produselor din gestiune. Refuzul castigatorilor de a furniza datele personale pentru validarea si acordarea castigurilor determina neacordarea castigurilor.

Organizatorul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea concursului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Inform Media SRL: Str. Bdul Dacia nr.34, Oradea, Bihor. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul este obligat sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de acces la date – Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea Daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.

Dreptul de interventie asupra datelor – Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.

Dreptul de opozitie – Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale – Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, Daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.

Dreptul de a se adresa justitiei – Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

7. FORTA MAJORA

Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.

Desfasurarea concursului va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

9. ALTE PREVEDERI

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea promotiei, urmand ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul www.mayra.ro.

Regulamentul de desfasurare a concursului este publicat pe site-ul www. mayra.ro si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.

Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate vor fi facute la adresa organizatorului, S.C. Inform Media SRL, din municipiul Oradea, str. Bdul Dacia nr.34, Oradea, Bihor, pana la sfarsitul concursului.

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Login

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou