Pasiunile celor mici, meseriile celor mari

 

carieraFiecare copil are talente, inclinatii care difera de cele pe care le manifesta ceilalti copii. Datoria mea, ca parinte, este sa ii descopar si sa ii cultiv aceste calitati, pentru ca atunci cand copilul meu va ajunge la varsta la care trebuie sa isi The floozy is not sure if that babe should risk riding such a monster – teen,blowjob,hardcorealeaga meseria sa stie ce isi doreste si sa faca alegerea potrivita.

Cand eram mica, visam sa ma fac actrita. Imi placea insa sa scriu povesti si nu imi dadeam seama ca poate tocmai scrisul e menirea mea. Eu visam sa fiu actrita si faceam tot posibilul sa imi incep cariera cat mai devreme. La scoala eram nelipsita din scenetele de la serbarea de sfarsit de an, iar aplauzele si zambete audientei mele formate din parinti si profesori ma incurajau. Toti ma credeau foarte talentata si visul meu capata din ce in ce mai mult contur. Totusi, pe masura ce am crescut am inceput sa descopar mai multe, sa ma cunosc mai bine si am abandonat aceasta meserie.

Ceea ce vreau sa spun cu aceasta marturisire este ca un copil trebuie incurajat si lasat sa faca ceea ce ii place. Viata si experientele ulterioare ii vor confirma sau infirma valoarea alegerii pe care urmeaza sa o faca. Pentru a fi implinit cu meseria pe care trebuie sa o faca e bine sa aiba posibilitatea de a incerca si de a vedea daca ceea ce isi imagineaza el ca inseamna meseria respectiva se potriveste cu realitatea.

Acum, scrisul este cel care imi marcheaza meseria. Deci tot o pasiune de-a mea. Parintii mei nu m-au vazut niciodata contabil, inginer sau chirurg. Sau poate ca isi doreau asta, dar niciodata nu mi-au impus vreo alegere si ii apreciez mult pentru asta, mai ales ca cei mai multi din jurul meu s-au conformat alegerilor impuse de parinti. Mai tarziu, multi au abandonat facultatea pentru ca nu avea nicio legatura cu ceea ce isi doreau ei sa faca sau au terminat-o cu dificultate pentru ca apoi sa lucreze in cu totul alte domenii.

Poate tocmai pentru ca parintii mei m-au crescut in acest fel, nu inteleg de ce unii vor sa isi impuna vointa in alegerile copiilor lor. Evident, argumentul lor este ca vor sa le fie bine copiilor, vor ca acestia sa aiba o meserie care sa le aduca multi bani. Insa aspectele acestea materiale pot fi trecatoare.

Copilul tau va fi fericit doar atunci cand va face ceva care sa-l implineasca. Iar restul – bani, recunoastere – vin de la sine. Doar asa va putea deveni MAGISTER in domeniul pe care il va alege.

Urmareste mai jos cincizeci de povesti de succes si convinge-te ca exista multe PERSPECTIVE demne de luat in considerare.

galerie pozelogo BCR

Essay writer assistance is a great way to get an A in college essays. Online, you can locate writers who are qualified to be able to take charge of your work and make sure it’s perfect. The majority of these writers can write my paper cheap be reached 24/7. Contact them at any time and request assistance in creating an essay. The essay’s progress may be updated or revised. A service that writes essays can be a good idea since they’ll stay in contact with you and notify you when they’ve finished your purchase.

Login

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou