Sanctuarul lui Giorgio Armani din Milano

Gossip

Sanctuarul lui Giorgio Armani din Milano

Numarul din iunie al revistei InStyle te aduce la resedinta din Milano a celui mai cunoscut designer din lume, Giorgio Armani.

Toate casele lui din jurul lumii – vreo zece dupa ultima numaratoare  – sunt scumpe si situate in locuri minunate precum Antigua, Saint Tropez sau insula vulcanica din Pantelleria, dintre Sicilia si Tunisia. Designerul detine si un yaht, care, cu siguranta poate fi descris drept o vila plutitoare.

casa armani

„Celelalte locuri sunt potrivite pentru escapade de weekend sau vacante, pentru momente in care vreau sa scap de munca, de responsabilitati, Dar aceasta casa (din Milano, n.red.) celebreaza 25 de ani din viata mea”, marturiseste revistei InStyle designerul in varsta de 75 de ani.

Resedinta din Milano a creatorului italian este plina de obiecte de arta  si artefacte, de covoare vechi si colti de elefant, costume de gala, carti si cutii din lemn pretios, de portrete de familie si fotografii cu prietenii, fiecare cu istoria ei.

Crabi, obeliscuri si cai realizati in timpul dinastiei Ming umplu un perete al sanctuarului lui Giorgio Armani care marturiseste pentru InStyle ca este fascinat de Orientul indepartat:”Toate lucrurile create acolo sunt invaluite de mister.”

vedete armani

„Am luptat sa creez o casa care sa se axeze mai mult pe confort decat pe bogatie. Sunt fericit ca am castigat batalia.”, spune Giorgio Armani in interviul din cel mai recent numar al revistei. Pentru mai multe detalii legate de locuinta genialului creator de moda, cititi InStyle de iunie.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou