Nelly Furtado s-a logodit cu tehnicianul ei

Gossip

Nelly Furtado s-a logodit cu tehnicianul ei

S-a confirmat! Revista People titrează pe prima pagină că zvonul cu privire la logodna câştigătoarei Grammy este adevărat – Nelly este logodită cu Demacio “Demo” Castellon, tehnicianul de sunet cu care a lucrat în 2006 la producţia albumului “Loose”.

Ţineţi minte blogul lui Perez Hilton despre care vă vorbeam într-un articol precedent? Se pare că de acolo a plecat toată povestea. Perez ar fi postat un zvon conform căruia Nelly ar fi viitoarea soţie a tehnicianului de sunet cu care lucrează. Asta după ce, în iulie 2006, vedeta alimenta gurile rele declarând pentru "Blender" că are un iubit secret!

Până şi Timbaland (producătorul lui Nelly) a confirmat zvonul. Întrebat de reporterii de la People Magazine dacă zvonul este adevărat, acesta a răspuns sec "Da".

Nelly este deja mămica unei fetiţe de 3 ani pe nume Nevis, al cărei tată este DJ-ul şi producătorul Jasper "Lil' Jaz Gahunia de care starul s-a despărţit în 2005. Totuşi, Nelly declară că sunt încă buni prieteni şi, mai mult, participă amândoi activ la educaţia micuţei.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou