Lindsay e fan…Machiavelli?!

Gossip

Lindsay e fan…Machiavelli?!

Dezvăluirea este făcută de însăşi actriţa Lindsay Lohan, proaspăt ieşită de la dezintoxicare şi pregătită, mai mult ca oricând, să se apuce de rugăciuni spirituale şi să citească filozofie politică (?!), anunţă The Sun.

Vedeta de 21 de ani se declară complet schimbată după ieşirea de la dezintoxicare. Mai mult, într-un interviu acordat tabloidului britanic "The Sun" Lindsay explică de unde vine schimbarea: "Nu mă simţeam deloc bine şi aveam nevoie de timp ca să mă adun. Ieşeam mult prea mult şi aveam prea multe responsabilităţi. Nu eram deloc fericită şi aveam nevoie să ajung în acel loc pentru a mă linişti".

Deducem, de aici, că "acel loc" se referă la centrul de dezintoxicare de unde tocmai a plecat.

Mai mult decât atât, domnişoara Lohan spune că acum, după ce s-a regăsit, obişnuieşte să mediteze sau să recurgă la rugăciuni atunci când se simte presată. Şi dacă nici asta nu ne-a şocat, uimit, ridicat sprânceana stângă suficient de sus, atunci vestea că poartă cu sine un exemplar din "Principele" de Machiavelli o va face!

Sfătuită de un prieten să citească volumul, Linsday povesteşte că iniţial a fost puţin reticentă, dar apoi s-a apucat să lectureze şi tare plăcut surprinsă a rămas după ce a înţeles cât o poate schimba filozofia politică. Aşa că poartă cu sine, de atunci, o copie a operei oriunde s-ar duce.

Reporterul "The Sun" nu a îndrăznit s-o roage să dovedească, dar a tras singur concluziile – se pare că actriţa n-a înţeles mesajul cărţii, care povesteşte la ce mijloace meschine poate recurge cineva atunci când vrea să-şi atingă scopul!feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou