Gisele ma belle

Gossip

Gisele ma belle

Gisele Bündchen este unul dintre cele mai bine plătite modele din lume, de fapt cea mai bine plătită. De când şi-a început cariera, prin anii 90, a apărut în numeroase prezentări de modă, reclame sau reviste (7000!). Momentan se află în cartea recordurilor la categoria “Cel mai bogat supermodel”.

Câştigă cam 7000 de dolari pe…oră! Conform Forbes, în anul 2006 a câştigat 33 de milioane de dolari , iar averea ei este estimată la 150 de milioane de dolari.

Cariera de model

Iniţial a vrut să devină jucătoare de volley, dar destinul i-a rezervat altceva mult mai interesant. Povestea descoperirii ei a început, când avea doar 14 ani, cu un…Big Mac. Se afla la un restaurant McDonalds când a fost observată de un agent de modelling.

În anul 1993 a început un curs de fotomodele (la insistenţele mamei), a urmat Elite Look of the Year, unde a câştigat locul doi.

În 1996 s-a mutat la New York unde a debutat la săptămâna modei. A fost primul pas spre cariera ei pe podiumul de prezentare. Lozul cel mare a fost tras când imediat după show a primit o ofertă de colaborare de la nimeni altul decât Alexander McQueen.

De la debut, Gisele a lucrat pentru Christian Dior, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Missoni, Versace, Céline, Givenchy, Bvlgari, Lanvin, Guerlain, Valentino, Ralph Lauren, Earl Jean, Zara, Chloé, Michael Kors, Louis Vuitton şi nu în ultimul rând Victoria's Secret.

Prima copertă Vogue a realizat-o în 1999. Editorialul a fost intitulat "The Return of the Curve". Se pare că a plăcut atât de mult încât a mai primit încă trei apariţii în acelaşi an!

În mai 2006 a semnat un contract cu gigantul american Apple. A apărut în campania de promovare a noului Macintosh, sub sloganul "Get a Mac".

Anul acesta şi-a încheiat contractul cu Victoria's Secret. De ce? Frumoasa braziliancă se pare că a cam exagerat cu pretenţiile. Ea a cerut o mărire de salariu la 3.7 milioane de euro . Evident a fost refuzată, cerinţele ei fiind considerate exagerate.

Pe plan profesional toate rămân bune şi frumoase. Giselle tocmai a semnat un contract cu Cacharel, este imaginea noului parfum de vară "Liberté".

Afaceri

Modelul brazilian şi-a creat şi o linie de pantofi – Ipanema Gisele Bündchen. Această afacere a ajutat-o să ajungă pe locul 53 în topul celor mai puternice celebrităţi în anul 2007.

Bündchen mai deţine şi un hotel în sudul Braziliei, Palladium Executive.

Apariţii în filme

A debutat în filmul "Taxi", unde a jucat alături de Queen Latifah şi Jimmy Fallon. A urmat apariţia din "Diavolul se îmbracă de la Prada".

Acum se zvoneşte că va juca rolul Vittoriei Vetra în filmul "Îngeri şi Demoni", o adaptare după cartea cu acelaşi nume. Se pare că va fi un film la fel de controversat precum "Codul lui Da Vinci".

Viaţa personală

Cea mai faimoasă relaţie a supermodelului este cea avută cu Leonardo Di Caprio. S-au întâlnit în 2000 şi frumoasa lor relaţie a durat 5 ani.

Cu toate astea, Gisele spune despre ea că are pistrui pe tot corpul, suferă de sindromul obsesiv-compulsiv, are nasul prea mare şi fundul ei nu arată tocmai bine.Se pare că nu doar femeile obişnuite suferă din cauza complexelor…se întâmplă şi la case mai mari.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou