George Clooney – cel mai vânat burlac

Gossip

George Clooney – cel mai vânat burlac

Este cel mai vânat burlac de la Hollywood şi se pare ca încă nu da niciun semn că ar vrea să se cuminţească. Spune că doar pe la 50 de ani se va gândi serios la căsătorie. Până atunci, însă, George cel iubit de toate fanele Ocean’s 11, 12 şi 13 se declară total implicat în viaţa profesională. Păcat!

George Timothy Clooney s-a născut pe 6 mai 1961 în Lexington, Kentucky. La 21 de ani s-a mutat în Los Angeles, unde a încercat din rasputeri sa primească un rol. Timp de un an de zile a dormit în dulapul unui prieten, dar ambiţia nu l-a lăsat să renunţe la visul său.

Primul film pe care l-a făcut împreună cu Charlie Sheen nu a fost lansat niciodată, dar l-a ajutat pe viitorul actor să atragă atenţia producătorilor.

geroge and renee Deşi nu-i stă capul la însurătoare, George a fost şi rămâne un veritabil cuceritor.  De-a lungul vieţii de burlac a avut relaţii cu Renee Zellweger, Krista Allen, Karren Duffy (model) şi sora lui Michelle Pfeiffer, Dedee.

George a jucat în zeci de filme, dar nu s-a oprit aici. Mai nou, actorul a trecut de partea cealaltă a camerelor de filmat şi şi-a început cariera de producător şi apoi pe cea de regizor.

În '97 a primit, din partea revistei People Magazine, titlul "Sexiest Man Alive" (Cel mai sexy bărbat în viaţă), iar în 1996 fost votat "Best Dressed Male Television Star" (Cel mai bine îmbrăcat star TV).

george clooney Palmaresul de premii pentru aspectul inconfundabil nu se termină aici. În acelaşi an a fost unul dintre cele 50 cele mai arătose persoane din lume (a apărut în topul "50 Most Beautiful People in the World"), iar în 2002 a ocupat o poziţie înaltă în "Top 50 Bachelors" (Topul celor mai sexy 50 de burlaci).

 

Un bărbat remarcabil, complex şi care pare să le aibă pe toate. În orice caz, succesul se măsoară şi în bani, nu numai în faimă. Iar la acest capitol stă foarte bine. Am aruncat o privire asupra topului salariilor pe care le-a luat pentru un singur film şi iată ce-am aflat:

I – $20,000,000 pentru "Ocean's Eleven"
II - $15,000,000 pentru "Intolerable Cruelty"
III - $10,000,000 pentru "Batman & Robin"

Frumos, talentat, şarmant… Ai zice că e bărbatul ideal? Sunt de acord. George Clooney este dovada vie că un trup frumos îşi pierde din valoare dacă talentul nu este pe măsură. Aşa că vedeta a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor în comedia "Marea hoinareală". Îi lipseşte ceva? Nu cred…feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou