Detalii amuzante despre celebrităţi

Gossip

Detalii amuzante despre celebrităţi

Ai fi crezut că Eva Longoria este “fata bunicii”? Sau că J Lo a primit nenumărate porecle pentru trupul cu care a cucerit lumea întreagă? Orice am crede, celebrităţile sunt şi ele oameni ca toţi oamenii. Până şi ele ascund secrete amuzante!

Ştiaţi că Eva Longoria…

eva longoria… este certată aproape zilnic de bunici? Bunica Evei este atât de scandalizată de scenele de sex din "Desperate Housewives" încât îşi mustruluieşte zdravăn nepoata după fiecare episod.

Ştiaţi despre Cameron Diaz…

cameron diaz… că are nişte părinţi cam săriţi de pe fix? Cel puţin asta reiese din declaraţia pe care vedeta a făcut-o pentru revista People în 1994, când a spus că, dacă ar fi fost băiat, părinţii ei i-ar fi dat numele "Menachem El Genio". Slavă Domnului că a ieşit fată!

Ştiaţi că Halle Berry…

halle berry… este o ghinionistă sadea? Potrivit revistei People, Halle Berry s-a rănit în timpul filmărilor mai mult decât oricare altă vedetă de la Hollywood. În 1992, când filma pentru serialul "Queen", Halle a căzut de pe un cal şi şi-a fracturat noada. Apoi s-a înecat aproape mortal pe platoul de la "Die another day", şi-a rupt o mână la filmările pentru "Gothika" şi un cablu de mare greutate i-a aterizat fix în cap pe platoul de la "Catwoman". Nici la filmările pentru "X-Men" n-a scăpat ieftin – vedetei i s-a făcut rău de la mişcările acrobatice pe care trebuia să le execute şi a vărsat o săptămână întreagă.

Ştiaţi că Jessica Alba…

jessica alba… are tatuaje? O margaretă cu o mică insectă în spatele gâtului, un desen pe mijloc şi un simbol sanscrit pentru floarea de lotus pe încheietura mâinii.

Ştiaţi că Rihanna…

rihanna… şi-a asigurat frumoasele picioare pentru 1 milion de dolari? Asta după ce a primit disticţia "Celebrity Legs of a Goddess" din partea lamelor de ras pentru femei Venus Breeze de la Gilette.



feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou