Chloe Sevigny la Cannes 2007

Gossip

Chloe Sevigny la Cannes 2007

Când vine vorba de premii, decernări şi Oscaruri, toate vedetele trec printr-o perioadă de panică, iar întrebarea de pe buzelele tuturor este “Ce voi purta anul acesta pe covorul roşu?”. Încep telefoanele la marile case de modă: Valentino, Gucci, Alberta, Chopard… Probe, retuşuri, schimbări de ultim moment, totul e o mare nebunie!

Alegerea făcută de Chloe în acest an – fustă mini în tendinţe, cămaşă cu volane şi o curea aurie, cu cataramă foarte mare, în formă de scorpion. O adevărată piesă de rezistenţă.

Vedetele încep să dezvolte pasiuni tot mai mari faţă de bijuteriile şi accesoriile inedite, mai ales dacă acestea întruchipează vietăţi, gândăcei, libelule sau orice fel de animale. Oare o să înlocuim fluturaşii cu scorpioni? Acesta este următorul must-have? Carla Szabo ar spune că da. O fi totuşi doar o aluzie la ultimul său film, "Zodiac"?

Ţinuta lui Chloe este o combinaţie reuşită între stilul elegant al cămăşii şi cel bărbătesc al curelei. O combinaţie de non-culori, alb şi negru, care nu dă niciodată greş.

Impresionant modul în care poartă o fustă mini (Prada) fără să cadă în vulgaritate. Aş spune că impune chiar o anumită clasă. Poate la coafură ar mai fi putut lucra (refuz să cred că se poate purta freza lipsită complet de volum), dar este de apreciat că arată classy pe covorul roşu şi în altceva decât purtând banala rochie lungă cu trenă.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou