Ultimele zile cu Valentino

Event

Ultimele zile cu Valentino

Începând cu acest weekend, când casa de modă Valentino celebrează 45 de ani de activitate sub conducerea designerului italian, Valentino se va retrage din lumea modei! Tot acum au loc şi prezentarea de modă pregătită special pentru eveniment, lansarea parfumului Rock ‘n’ Rose Couture şi exclusivista petrecere de bun rămas!

1000 de prieteni ai creatorului s-au strâns, cu ocazia fabuloasei prezentări de modă pregătite pentru acest final de săptămână, să admire creaţiile designerului la Palatul Santo Spirito din Sassia. Un show incendiar de la care nu au lipsit vedetele – printre care prinţesa Caroline a statului Monaco, Donald Trump, primarul Romei, Walter Veltroni, preşedintele Italiei, Giorgio Napolitano, ministrul culturii Francesco Rutelli şi fostul premier Silvio Berlusconi. Alte nume mari prezente la eveniment - Claudia Schiffer, Carolina de Monaco, Elle McPherson, dar şi modelele preferate ale lui Valentino şi cei mai aproapiaţi prieteni.

Cu aceeaşi ocazie este lansată, tot acum, şi cartea "A Great Italian Story", în paginile căreia este povestită munca de-o viaţă a designerului. Volumul este publicat special cu ocazia retragerii sale, ca un "tribut adus unui creator care a schimbat perspectiva lumii asupra modei", comunică Fashion News Live.

La final, după întreaga prezentare de modă şi după lansarea parfumului, designerul a fost şi gazda unui luxos dineu la Villa Borghese din Roma.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou