Toujours Vintage cu Boutique Cliché

Event

Toujours Vintage cu Boutique Cliché

Prime Romania va invita la cea de-a treia editie Boutique Cliche, targ de haine si accesorii vintage dedicat studentilor. Evenimentul are loc duminica, 29 aprilie, la Casa Universitarilor, între orele 11.00 – 20.00 si se adreseaza tinerilor interesati de haine elegante, unicat, la un pret accesibil. Prin prezenta editie, targul cu intrare libera urmareste atat promovarea tinerilor designeri romani, cat si realizarea unei legaturi între acestia si studentii pasionati de arta, de moda si de elementele vintage.

Vizitatorii vor avea ocazia de a participa la lansarea de noi colectii, vor putea castiga unul dintre premiile pregatite de sponsorii oficiali si vor putea alege tinute dintre cele mai spectaculoase. De asemenea, pe langa prezentarea de creatii originale, Boutique Cliche vine cu un element nou fata de editiile anterioare. Targul va include si un stand cu accesorii pentru barbati.

Boutique Cliche

Boutique Cliche nu este doar o simpla expozitie de produse vintage, ci reprezinta o redescoperire a modei de altadata. Tinerii pasionati de moda si de arta frumosului vor avea ocazia de a gasi elemente vestimentare originale într-un spatiu deosebit, în care pianul si mobila veche vor readuce la viata atmosfera vintage a anilor ”20-70”, declara Georgiana Naghin, coordonator Boutique Cliche.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou